Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τερμάτισε δεύτερος και βλέπει πλει-οφ

Σούπερ Λιγκ: Τερμάτισε δεύτερος και βλέπει πλει-οφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2015 21:24
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και ανέβηκε στην 2η θέση προσπερνώντας τον ΠΑΟΚ, όμως δεν κέρδισε έξτρα βαθμό για τα πλει-οφ. Κλωναρίδης (4’), Καρέλης (51’), Λαγός (61’)/ Ίλιτς (5’) τα γκολ.

Με νίκη έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και τερμάτισαν στην 2η θέση όμως δεν άλλαξε κάτι στη βαθμολογία των πλει-οφ μετά την ισοπαλία του Ατρόμητου κόντρα στην Καλλονή (1-1).

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα μπουν στο μίνι πρωτάθλημα με δύο βαθμούς, ο Αστέρας με ένα και ο Ατρόμητος δίχως βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, καθώς μέχρι το 6ο λεπτό είχαν σημειωθεί δύο γκολ. Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στο 4’ κατάφερε να προηγηθεί με ωραία προσωπική ενέργεια του Κλωναρίδη, ο οποίος πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Ναδάλες και «έγραψε» το 1-0. Ωστόσο δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Στρούνα βρήκε τον Ίλιτς και αυτός νίκησε τον Στιλ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2ο γκολ στο 15 όμως ο Κλωναρίδης δεν κατάφερε να ευστοχήσει παρότι βρέθηκε αφύλαχτος από το ύψος της μικρής περιοχής. Η συνέχεια άνηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έβρισκε αρκετούς κενούς χώρους και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για το 2-1. Μανιάς και Ακόστα δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Στιλ (25’), ενώ δύο λεπτά μετά ο δεύτερος αστόχησε με κεφαλιά από την μικρή περιοχή.

Στο 33’ ο ΠΑΣ έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, όμως ο Στιλ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μανιά, ενώ στο 34’ ο Έλληνας άσος αστόχησε με κεφαλιά από καλή θέση. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ευκαιρία του Παναθηναϊκού, με τον Σωτηρίου (αντικατέστησε τον τραυματία Βελλίδη) να αποκρούει σωτήρια την προσπάθεια του Καρέλη, κρατώντας το 1-1.

Ωστόσο στην επανάληψη, οι «πράσινοι» μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» τη νίκη και στο 48’ είχαν δοκάρι με δυνατό σουτ του Ζέκα έξω από την περιοχή. Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε στο 51’ ο Καρέλης, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Πράντις, «γράφοντας» το 2-1.

Η ομάδα του Αναστασίου είχε την πλήρη υπεροχή και στο 61’ «κλείδωσε» τη νίκη με σουτ του Λαγού. Ο ΠΑΣ «άγγιξε» το 3-2 στο 69’ με προσπάθεια του Τσάβες, ενώ στο 79’ ο Νίνης σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του ΠΑΣ. Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τους «πράσινους» να ανεβαίνουν στην 2η θέση αλλά να μην παίρνουν έξτρα βαθμό για τα πλει-οφ.

Η βαθμολογία των πλει-οφ:


Παναθηναϊκός 2
ΠΑΟΚ 2
Αστέρας Τρίπολης 1
Ατρόμητος 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.