Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαραντόνα: «Κορυφαίος ο Μουρίνιο»

Μαραντόνα: «Κορυφαίος ο Μουρίνιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2015 17:35
Το εγκώμιο του Ζοζέ Μουρίνιο έπλεξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου χαρακτήρισε τον Πορτογάλο ως τον μεγαλύτερο προπονητή και πρόσθεσε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα χρειάζεται ακόμα χρόνο για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Τι είπε για Ρονάλντο και Μέσι.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει στο ερώτημα Μουρίνιο ή Γκουαρντιόλα. Σε συνέντευξη του στο «Sky Sports», ο 54χρονος χαρακτήρισε κορυφαίο τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος πριν λίγες ημέρες οδήγησε την Τσέλσι στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια.

«Πεπ ή Μουρίνιο; Θα πω Μουρίνιο. Για μένα ο Μουρίνιο είναι ο μεγαλύτερος προπονητής χωρίς καμία αμφιβολία. Ξέρει ακριβώς τι θα πεις πριν το πεις. Είναι αρκετά επικίνδυνο! Αυτό ακριβώς τον κάνει κορυφαίο. Νομίζω ότι ο Πεπ χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο».

Ο «Πίμπε Ντ'Όρο» κλήθηκε να απαντήσει και στο δίλημμα Ρονάλντο ή Μέσι, αναφέροντας πως και οι δύο άσοι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο:

«Ο Ρονάλντο είναι αρπακτικό μπροστά από τον στόχο. Δεν μπορείς να τον αφήσεις να σουτάρει από κανένα σημείο μόλις περάσει το κέντρο. Οι γκολκίπερ τον φοβούνται. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Οι τερματοφύλακες φοβούνται τον Ρονάλντο και όχι τόσο τον Μέσι στις μακρινές αποστάσεις γιατί ο Μέσι δεν έχει την ίδια δύναμη. Ο Κριστιάνο είναι εκπληκτικός επαγγελματίας. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο επίπεδο του Μέσι. Δεν νομίζω ότι ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Ρονάλντο ή το αντίθετο. Πιστεύω ότι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.