Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Θρίαμβος για Σεβίλλη (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Θρίαμβος για Σεβίλλη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2015 00:08
Με το ένα πόδι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται η Σεβίλλη! Οι Ανδαλουσιανοί νίκησαν με 3-0 την Φιορεντίνα στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» και μόνο με… θαύμα θα χάσουν την πρόκριση για τον τελικό της Βαρσοβίας.

Έτοιμη να σηκώσει ξανά το Γιουρόπα Λιγκ είναι η Σεβίλλη. Η κάτοχος του τροπαίου επικράτησε με 3-0 της Φιορεντίνα στην Ανδαλουσία και βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από δεύτερο συνεχόμενο τελικό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Έμερι ήταν ο Βιδάλ, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα (17’, 52’). Η Φιορεντίνα είχε μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και ο Γκαμέιρο «έγραψε» στο 75’ το τελικό 3-0.

Η Φιορεντίνα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 5ο λεπτό με μακρινό σουτ του Γκόμεθ. Η Σεβίλλη ανέβασε στη συνέχεια το ρυθμό της και στο 17’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με γκολ του Βιδάλ. Ο Ισπανός άσος, που το 2009 είχε αγωνιστεί δανεικός στον Πανθρακικό, πήρε τη μπάλα μετά από πάσα του Μπάκα και με συρτό σουτ νίκησε τον Νέτο «γράφοντας» το 1-0.

Ένα λεπτό μετά η Φιορεντίνα «άγγιξε» το 1-1 με τον Φερνάντες, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει παρότι βρέθηκε αφύλαχτος στη μικρή περιοχή. Οι Ιταλοί συνέχιζαν να απειλούν τη Σεβίλλη, η οποία κρατούσε το μηδέν χάρη στον Ρίκο. Ο 21χρονος γκολκίπερ νίκησε σε τετ-α-τετ τους Φερνάντες (23’) και Σαλάχ (24΄), κρατώντας το 1-0 μέχρι το ημίχρονο.

Η Φιορεντίνα μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος ωστόσο και πάλι αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η Σεβίλλη. Μετά από ασίστ του Βιτόλο, ο Βιδάλ μπήκε στην περιοχή και πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ (52’), νικώντας ξανά τον Νέτο.

Το δεύτερο γκολ επηρέασε τους «βιόλα» και η Σεβίλλη κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα στο 76’, αυτή τη φορά με τον Γκαμέιρο. Ο Βιδάλ επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Γάλλος άσος έβαλε το πόδι του σκοράροντας δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Φιορεντίνα προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ και να αποκτήσει ελπίδες για τη ρεβάνς, ωστόσο το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Σεβίλλη μπορεί να ονειρεύεται το ριπίτ, επίτευγμα που πέτυχε το 2007 με τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.