Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro U17: Ισόπαλες Ελλάδα και Ρωσία στην πρεμιέρα

Euro U17: Ισόπαλες Ελλάδα και Ρωσία στην πρεμιέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2015 18:31
Η Εθνική Παίδων προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στην Ρωσία, όμως στο φινάλε οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Παίδων της Βουλγαρίας.

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Εθνική Παίδων με την αντίστοιχη της Ρωσίας στην πρεμιέρα της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 που διεξάγεται στη Βουλγαρία.

Η Ρωσία ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε δύο ευκαιρίες με σουτ των Σελιούκοβ (1’) και Τατάεβ (4’), ωστόσο ο Σιαμπάνης κράτησε το μηδέν. Η Εθνική απείλησε για πρώτη φορά στο 8ο λεπτό με σουτ του Κιρτζιαλίδη και ο ίδιος κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στη «γαλανόλευκη», «γράφοντας» το 1-0 στο 37’ μετά από ασίστ του Λημνιού.

Οι Ρώσοι πίεσαν για την ισοφάριση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και τα κατάφεραν στο 59’ με γκολ του Πλέτνεβ. Πέντε λεπτά μετά ο Παυλίδης έφερε και πάλι σε θέση οδηγού την Εθνική, όμως η Ρωσία ισοφάρισε σε 2-2 στο 72’ με κεφαλιά του Ντενίσοφ.

Η Ελλάδα θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει 3ο γκολ στο 80+1’* όταν οι Καραμήτος και Ευαγγέλου έχασαν διπλή τεράστια ευκαιρία μπροστά στην εστία του Μαξιμένκο.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου, ισοβαθμώντας στην 2η θέση. Στην κορυφή ανέβηκε η Γαλλία, η οποία συνέτριψε με 5-0 την Σκωτία.

«Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό, όμως αν κάποιος πρέπει να στενοχωρηθεί για το αποτέλεσμα είμαστε εμείς, γιατί είχαμε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Δείξαμε πάθος και αγωνιστική πειθαρχία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και κρατάμε ως όφελος την απόδοσή μας και την καλή ψυχολογική κατάσταση», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης- Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου (67' Καραμήτος), Ρέτσος, Νάτσος, Μίγγος, Παυλίδης (76' Δοδοντσάκης), Λημνιός, Τσίγγος, Κιρτζιαλίδης (47' Χατζηδίμπας).

ΡΩΣΙΑ: Μαξιμένκο- Κοτόφ, Καλούγκιν, Τατάεφ, Λομοβίτσκι, Γαβρίλοφ, Μαχατάτζε (69' Μπραγκίν), Τσιγκάνκοφ, Σελιούκοφ (52' Ντενίσοφ), Λισόφ (41' Πλέτνεφ), Γκαλάτζαν.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Γαλλία 3
2. Ελλάδα 1
3. Ρωσία 1
4. Σκωτία 0

Επόμενη αγωνιστική (10/5): Ρωσία - Γαλλία (16:00), Ελλάδα - Σκωτία (17:00)

* Οι αγώνες σε επίπεδο Παίδων έχουν διάρκεια 80 λεπτών (2 ημίχρονα των 40 λεπτών).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.