Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Ντεπάι η Γιουνάιτεντ

Ανακοίνωσε Ντεπάι η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2015 16:56
Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μέμφις Ντεπάι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με την Αιντχόβεν, με το ποσό της μεταγραφής να υπολογίζεται στα 34 εκατ. ευρώ.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Μέμφις Ντεπάι. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την Αιντχόβεν και ο 21χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο στην έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με το «Sky Sports» ο διεθνής Ολλανδός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει για 4+1 χρόνια ενώ το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 34 εκατ. ευρώ. Ωστόσο το «BBC» υποστηρίζει πως η Αιντχόβεν μπορεί να βάλει στα ταμεία της μέχρι και 40 εκατ. ευρώ.

«Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στην Αιντχόβεν και στους οπαδούς που πίστεψαν σε εμένα. Τώρα ήρθε η στιμή να θέσω νέους στόχους και να κερδίσω τρόπαια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάντα λέω: Ονειρεύσου, πίστεψε, πέτυχε. Πάντα ονειρευόμουν να γίνω πρωταθλητής με την Αιντχόβεν και τα καταφέραμε» έγραψε στο twitter ο Ντεπάι, που θα συνεργαστεί ξανά με τον Λουίς Φαν Χαάλ.

Ο 21χρονος σημείωσε 21 γκολ και 5 ασίστ σε 28 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε και 6 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ, τα δύο απέναντι στον Παναθηναϊκό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.