Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Στη Σούπερ Λιγκ Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης και Καλλονή

Football League: Στη Σούπερ Λιγκ Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης και Καλλονή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2013 23:08
Σε ένα χιτσκοκικό φινάλε στην Φούτμπολ Λιγκ, ο Απόλλων Σμύρνης (ως πρωταθλητής), ο Εργοτέλης και η Καλλονή πήραν τα τρία εισιτήρια για την Σούπερ Λίγκ, με την 3η να κερδίζει την άνοδο αντί του Ολυμπιακού Βόλου με γκολ στο 84’. Έπεσε ο Θρασύβουλος.

Στη Σούπερ Λιγκ θα παίζουν από τη νέα σεζόν Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης και Καλλονή, κερδίζοντας την απευθείας άνοδο μέσω των τριών πρώτων θέσεων στο πρωτάθλημα.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Απόλλων Σμύρνης, που κάνοντας την ανατροπή στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή, κέρδισε με 2-1 και επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία μετά από 13 χρόνια!

Football League: Στη Σούπερ Λιγκ Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης και Καλλονή


Από την άλλη, απίστευτο φινάλε στη Μυτιλήνη, με την Καλλονή να ισοφαρίζει τον Ολυμπιακού Βόλου στο 84’ για το τελικό 2-2, αποτέλεσμα που της επέτρεψε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, αντί των Βολιωτών οι οποίοι πλέον θα κυνηγήσουν το 4ο εισιτήριο μέσω των πλει-οφ.

Το εισιτήριο εξασφάλισε και ο Εργοτέλης, με τους Κρητικούς να μένουν στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν αρκετό για να τους οδηγήσει ξανά στην Σούπερ Λιγκ. Αντίθετα, οι Βολιώτες εξασφάλισαν την παρουσία τους στα πλέι-οφ όπου θα παλέψουν για την άνοδο μαζί με τον «γείτονα» Ολυμπιακό, τον Παναιτωλικό και τον Ηρακλή.

Τον αντίθετο δρόμο θα ακολουθήσει ο Θρασύβουλος ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ηρακλή Ξανθών και σε συνδυασμό με τη νίκη του Βύζαντα Μεγάρων (3-0 με Αναγέννηση Επανομής) , αποχαιρέτησε τη Φούτμπολ Λιγκ.

Η τελική βαθμολογία των πρώτων επτά ομάδων


1. Απόλλων Σμύρνης 75

2. Εργοτέλης 74

3. Καλλονή 73






4. Παναιτωλικός 73

5. Ολυμπιακός Βόλου 73

6. Ηρακλής 71

7. Νίκη Βόλου 68

Βαθμολογία πλει-οφ


Παναιτωλικός 1

Ολυμπιακός Βόλου 1

Ηρακλής 1

Νίκη Βόλου 0

*Την προσεχή Τρίτη θα γίνει η κλήρωση για τις τέσσερις ομάδες των πλέι οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.