Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τον Πεπ»

Μέσι: «Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τον Πεπ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2015 20:02
Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την επιστροφή του Πεπ Γκουαρντιόλα στο «Καμπ Νου», δηλώνοντας πως είναι λογικό να αποθεωθεί από τον κόσμο μετά τα όσα πρόσφερε στην Μπαρτσελόνα.

Για τους ημιτελικούς της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν μίλησε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δήλωσε πως δεν υπάρχει φαβορί και πως τα παιχνίδια δεν θα έχουν σχέση με τους ημιτελικούς του 2013, όπου οι Βαυαροί διέλυσαν με συνολικό σκορ 7-0 τους «μπλαουγκράνα».

Ο Αργεντινός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επιστροφή του Πεπ Γκουαρντιόλα, δηλώνοντας πως ο σύλλογος έζησε μεγάλες στιγμές με τον νυν τεχνικό της Μπάγερν. Πάντως ο ίδιος παραδέχτηκε πως πλέον δεν διατηρεί στενή σχέση με τον Καταλανό προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για την επιστροφή του Γκουαρντιόλα: «Ο Γκουαρντιόλα μας ξέρει πολύ καλά. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές όταν ο Πεπ ήταν εδώ. Κερδίσαμε αρκετούς τίτλους και σε αυτό το διάστημα μεγάλωσα αρκετά ως ποδοσφαιριστής. Πιστεύω θα λάβει θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο. Έδωσε πολλά στην ομάδα και έχει γεννηθεί στην Καταλονία. Όμως όταν το παιχνίδι αρχίσει όλα θα τελειώσουν και οι οπαδοί θα υποστηρίξουν την Μπαρτσελόνα».

Για τη σχέση του με τον Γκουαρντιόλα: «Είχαμε φανταστική σχέση όταν ήταν εδώ. Έκτοτε, τον έχω συναντήσει μερικές φορές όμως δεν έχουμε την ίδια σχέση αυτή τη στιγμή».

Για τις ομοιότητες και τις διαφορές του Γκουαρντιόλα με τον Ενρίκε: «Δεν μου αρέσει να συγκρίνω τους προπονητές. Ο καθένας είναι διαφορετικός, αλλά και οι δύο προσπαθούν να είναι κοντά στους παίκτες και να δημιουργούν ένα καλό σύνολο».

Για την αναμέτρηση με τη Μπάγερν: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για όλα όσα αντιπροσωπεύει. Πρόκειται για ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμόμαστε τα παιχνίδια πριν δύο χρόνια αλλά από τότε οι ομάδες έχουν αλλάξει και τα δύο ματς θα είναι διαφορετικά. Δεν υπάρχουν φαβορί. Και οι δύο ομάδες έχουν σπουδαίους παίκτες που έχουν συνηθίσει να δίνουν τέτοια παιχνίδια. Είναι σημαντικός να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα σου. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και θέλουμε να πάμε στο Μόναχο έχοντας ένα καλό προβάδισμα».

Για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η Μπάγερν: «Ξέρουμε πως έχουν τραυματισμούς, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, γιατί η Μπάγερν είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να το επικαλείται αυτό».

Για τη συνεργασία του με τους Νεϊμάρ και Σουάρες: «Όταν έχεις παίκτες με τα χαρακτηριστικά του Νεϊμάρ και του Σουάρες, τότε τα πράγματα γίνονται ευκολότερα. Έχουμε καλή σχέση εντός και εκτός γηπέδου. Ο Λουίς προσαρμόστηκε πραγματικά γρήγορα και μας έχει βοηθήσει αρκετά. Είμαι αρκετά τυχερός και έχω την ευκαιρία να παίζω με σπουδαίους παίκτες. Απολαμβάνω το παιχνίδι με τους παίκτες αυτής της ομάδας, όμως δεν μπορώ να πω αν είμαστε η καλύτερη επιθετική τριάδα. Συνεργαζόμαστε εξαιρετικά όμως και στο παρελθόν είχα επίσης σπουδαίους συμπαίκτες στην επίθεση».

Στα αξιοσημείωτα πως 180 δημοσιογράφοι, 35 τηλεοπτικές κάμερες και 20 φωτογράφοι έδωσαν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου του Λιονέλ Μέσι και του Λουίς Ενρίκε!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.