Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Δυνατή ομάδα η Γιουβέντους, δύσκολο να κερδίσεις στο Τορίνο»

Αντσελότι: «Δυνατή ομάδα η Γιουβέντους, δύσκολο να κερδίσεις στο Τορίνο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2015 01:08
Με τα καλύτερα λόγια για τη Γιουβέντους μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δήλωσε ότι περιμένει ένα ισορροπημένο παιχνίδι και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να τα δώσουν όλα ώστε να φύγουν με ένα καλό αποτέλεσμα από το Τορίνο.

Η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τρίτης (05/05) την Γιουβέντους στο Τορίνο για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κάρλο Αντσελότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι όπου η ομάδα του θα χρειαστεί να δείξει τον καλύτερο της πρόσωπο για να φύγει με αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του και τόνισε πως περιμένει ένα ισορροπημένο παιχνίδι, καθώς η Γιουβέντους αρέσκεται να έχει την κατοχή της μπάλας:

«Η Γιουβέντους πάντα έχει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εδώ. Εμείς ονειρευόμαστε να παίξουμε ξανά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και υπάρχουν 180 λεπτά για να γίνει αυτό. Το σημαντικότερο θα είναι να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βγάλουμε την ποιότητα μας στο γήπεδο. Βρισκόμαστε σε καλή φόρμα. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και όλοι οι παίκτες τα πηγαίνουν καλά. Θα προσπαθήσουν και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση».

Για τα παιχνίδια με τη Γιουβέντους και τις διαφορές της ιταλικής ομάδας από την Ατλέτικο: «Ο ημιτελικός θα είναι ισορροπημένος. Πιστεύω ότι η Γιουβέντους είναι διαφορετική από την Ατλέτικο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Απέναντι στην Ατλέτικο είχαμε εμείς την κατοχή της μπάλας, όμως η Γιουβέντους αρέσκεται να έχει την κατοχή. Είναι διαφορετικό παιχνίδι με μία διαφορετικού είδους ομάδα. Μπορούν να παίξουν με τρεις ή τέσσερις αμυντικούς. Δεν ξέρουμε τι στιλ παιχνιδιού θα επιλέξουν, όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας στο παιχνίδι. Αν η Γιουβέντους βρίσκεται στους ημιτελικούς, είναι γιατί αξίζει να βρίσκεται εδώ. Είναι μια ισορροπημένη ομάδα που είναι ικανή να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Σε έναν ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ άμα φοβηθείς θα χάσεις και θα κερδίσεις μόνο αν είσαι τολμηρός».

Για το πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι και για το αν έχει αποφασίσει για τη βασική ενδεκάδα: «Όταν είπα ότι και τα δύο παιχνίδια μπορεί να έρθουν ισόπαλα, δεν σημαίνει πως πρόκειται να αμυνθούμε. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι έχοντας στο μυαλό μας να παίξουμε επιθετικά. Όμως, θα πρέπει επίσης να αμυνθούμε καλύτερα από ότι κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Έχω αποφασίσει στην βασική ενδεκάδα όμως δεν θα την ανακοινώσω τώρα. Δεν θα παίξουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Θα παίξουμε με τέσσερις στην άμυνα και ο Ράμος ίσως παίξει στο κέντρο».

Για την κατάσταση του Γκάρεθ Μπέιλ: «Είναι μια χαρά. Έπαιξε για μισή ώρα απέναντι στη Σεβίλλη και έδειξε ότι είναι 100% έτοιμος».

Για τον Αντρέα Πίρλο: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και ελπίζω να συνεχίζει να παίζει στην Ιταλία. Διάβασα ότι με βλέπει ως πατρική φιγούρα. Εγώ τον θεωρώ αδερφό μου»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.