Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μοδέστο: «Αποφασίζω σε 10 ημέρες»

Μοδέστο: «Αποφασίζω σε 10 ημέρες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2013 17:59
Τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως έχει συμφωνήσει με τη Μπαστιά διέψευσε κατηγορηματικά ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος τόνισε πως θα αποφασίσει για το μέλλον του σε 10 ημέρες.

Το τελευταίο διάστημα, αρκετά γαλλικά Μέσα έγραφαν πως ο άσος του Ολυμπιακού είχε δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες της Μπαστιά ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Κορσικανός με δηλώσεις του στο «www.eurosport.fr», διέψευσε όσα γράφονται, υπογραμμίζοντας πως θα πάρει την απόφαση του σε δέκα μέρες:

«Βρίσκομαι απλά για διακοπές στην Κορσική για τις επόμενες πέντε ημέρες. Έμεινα έκπληκτος βλέποντας σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα να λένε πως την Κυριακή θα παρουσιαστώ από την Μπαστιά. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

Σαν πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, δέχθηκα την πρόσκληση να παρακολουθήσω το παιχνίδι. Έχω φίλους που παίζουν στην Μπαστιά και θα έχω την ευκαιρία να τους χαιρετίσω. Θα επιστρέψω στην Ελλάδα και θα συζητήσω με τον πρόεδρο (Βαγγέλη Μαρινάκη)για το μέλλον μου. Θα πάρω την απόφαση μου σε δέκα ημέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κορσικανός άσος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.