Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Μπέιλ στη Σεβίλλη

Με Μπέιλ στη Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2015 21:24
Στην 20αδα της Ρεάλ για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σεβίλλη συμπεριλήφθηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό και κρίθηκε έτοιμος για το παιχνίδι με τους Ανδαλουσιανούς. Εκτός ο Μπενζεμά.

Ευχάριστα νέα στην Ρεάλ, καθώς ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην 20αδα του Κάρλο Αντσελότι για το παιχνίδι με τη Σεβίλλη στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

«Ο Μπέιλ προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Σεβίλλη», δήλωσε για τον Ουαλό άσο ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην τελική 18αδα, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Εκτός αποστολής έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι ο Καρίμ Μπενζεμά, με τον Αντσελότι να δηλώνει: «Ο Καρίμ έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα δούμε την Κυριακή ή τη Δευτέρα αν θα μπορέσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα».

Για το παιχνίδι με τη Σεβίλλη, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: «Η Σεβίλλη είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι αρκετά δύσκολος αντίπαλος. Το παιχνίδι θα είναι απαιτητικό και θα χρειαστεί να βρεθούμε στην καλύτερη μας μέρα για να κερδίσουμε».

Για τις αποδοκιμασίες στον Ρονάλντο: «Έχει καταφέρει να πετύχει τόσα πολλά γκολ γιατί έχει αυτή την προσωπικότητα. Θέλει πάντα να βελτιώνεται και παλεύει κάθε μέρα γι’ αυτό. Γι’ αυτό σκοράρει συνεχώς. Δεν καταλαβαίνω γιατί το Μπερναμπέου τον αποδοκιμάζει»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.