Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Ίσως δεν παίξει ξανά φέτος ο Κόστα»

Μουρίνιο: «Ίσως δεν παίξει ξανά φέτος ο Κόστα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2015 17:03
Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του Ντιέγκο Κόστα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας ενώ αποκάλυψε πως ίσως δεν χρησιμοποιήσει ξανά τον Ισπανό επιθετικό τη φετινή σεζόν. «Επιστρέφει ο Ρεμί» δήλωσε ο Πορτογάλος.

Ο Ντιέγκο Κόστα συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί από τις 4 Απριλίου και το παιχνίδι με την Στόουκ, όπου έπαιξε μόλις για 11 λεπτά.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο Ισπανός φορ δεν θα αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι της Κυριακής (3/5) με την Κρίσταλ Πάλας και υπάρχει πιθανότητα να μην παίξει ξανά τη φετινή σεζόν εφόσον η Τσέλσι «κλειδώσει» το πρωτάθλημα αυτή την αγωνιστική:

«Επειδή τα αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα ήταν μόνο νίκες και μόλις μια ισοπαλία, δεν βιαζόμαστε όσον αφορά την επιστροφή του. Υπάρχει μια πιθανότητα να μην παίξει ξανά φέτος. Εάν κερδίσουμε την Κυριακή, δεν νομίζω ότι θα παίξει απέναντι στη Λίβερπουλ. Αν δεν κερδίσουμε και χρειαζόμαστε βαθμούς κόντρα στη Λίβερπουλ, τότε θα παίξει. Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα».

Αντίθετα, στην αποστολή της Τσέλσι αναμένεται να επιστρέψει ο Ρεμί, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του: «Ο Ρεμί είναι διαθέσιμος και σίγουρα θα επιστρέψει» δήλωσε ο Μουρίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.