Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα και ξανά στο -2 η Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα και ξανά στο -2 η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2015 23:30
Στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα παραμένει η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» κέρδισε με 3-0 την Αλμερία στο «Μπερναμπέου» και μείωσε ξανά στο -2 τη διαφορά της από την κορυφή. Γκολάρα ο Χάμες (44), Ντος Σάντος (49’ αυτ.) και Αρμπελόα (84’) τα άλλα γκολ.

Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Αλμερία, ωστόσο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 στη Μαδρίτη και να μειώσει εκ νέου την απόσταση από την Μπαρτσελόνα.

Η «βασίλισσα» ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και είχε δύο καλές στιγμές με κεφαλιά του Χάμες (4’) και σουτ του Ρονάλντο (7’), ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Με εξαίρεση μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο στο 26’ (η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία της Αλμερίας.

Ωστόσο στο 44’ ο Χάμες έδωσε τη λύση για την Ρεάλ, σκοράροντας με τρομερό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για την «βασίλισσα», η οποία «καθάρισε» τη νίκη στην επανάληψη με αυτογκόλ του Ντος Σάντος (49’) και προβολή του Αρμπελόα (84’).

Να σημειωθεί πως ο 16χρονος Όντεγκααρντ βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο της Ρεάλ ωστόσο ο Αντσελότι αποφάσισε να μην του δώσει χρόνο συμμετοχής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.