Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Ρόμπεν και Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν

Σοκ με Ρόμπεν και Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2015 15:30
Σοκ με Ρόμπεν και Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν! Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο Ολλανδός άσος θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν, ενώ ο Πολωνός φορ είναι αμφίβολος για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα.

Καταστροφικός αποδείχτηκε για τη Μπάγερν ο ημιτελικός του Κυπέλλου με την Ντόρτμουντ, αφού πέρα από την πρόκριση, οι Βαυαροί έχασαν με τραυματισμούς τους Ρόμπεν και Λεβαντόφσκι.

Όσον αφορά τον Ρόμπεν, ο Ολλανδός άσος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από ένα μήνα απουσίας ωστόσο αποκόμισε νέο πρόβλημα τραυματισμού στην αριστερή γάμπα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν θα μπορέσει να παίξει ξανά τη φετινή σεζόν!

Άσχημα είναι τα νέα και για τον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ συγκρούστηκε με τον Λάνγκερακ στα τελευταία λεπτά του ημιτελικού και οι εξετάσεις έδειξαν πως πέρα από διάσειση, έχει υποστεί κάταγμα στην μύτη και στην άνω σιαγώνα!

Σε αντίθεση με τον Ρόμπεν, η Μπάγερν δεν ανακοίνωσε το χρονικό διάστημα που ο Λεβαντόφσκι θα χρειαστεί να μείνει εκτός. Τα γερμανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως θα χάσει τους ημιτελικούς με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο παίκτης με μήνυμα του στο twitter, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα μπορέσει να αγωνιστεί:

«Απομένουν λίγες ημέρες μέχρι τον αγώνα στο Καμπ Νου και ελπίζω ότι θα μπορέσω να αγωνιστώ» έγραψε ο Πολωνός φορ που παρά τον τραυματισμό του, αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ μέχρι το φινάλε της παράτασης καθώς ο Γκουαρντιόλα είχε κάνει όλες τις αλλαγές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.