Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αρνητικός ο Φαν Χαάλ στην επιστροφή του Τσιτσαρίτο

Αρνητικός ο Φαν Χαάλ στην επιστροφή του Τσιτσαρίτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2015 21:43
Οι τελευταίες εμφανίσεις του Τσιτσαρίτο με τη φανέλα της Ρεάλ δεν έδειξαν να… συγκινούν τον Λουίς Φαν Χαάλ, ο οποίος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί την επιστροφή του Μεξικανού φορ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει δώσει φανέλα βασικού στον Τσιτσαρίτο στη Ρεάλ μετά τον τραυματισμό του Καρίμ Μπενζεμά και ο Μεξικανός έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, καθώς μετά το γκολ-πρόκρισης απέναντι στην Ατλέτικο, πέτυχε ακόμα δύο τέρματα στη νίκη της «βασίλισσας» με 4-2 απέναντι στη Θέλτα.

Ωστόσο ο 26χρονος, που αγωνίζεται στη Ρεάλ με τη μορφή δανεισμού από την Γιουνάιτεντ, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον Λουίς Φαν Χαάλ, ο οποίος παραμένει αρνητικός στην επιστροφή του ποδοσφαιριστή στο «Όλντ Τράφορντ»:

«Το μέλλον του Τσιτσαρίτο; Τον έχουμε ήδη δανείσει... Όταν πετυχαίνεις ένα γκολ, όπως έκανε πρόσφατα για τη Ρεάλ, είσαι ξαφνικά διαφορετικός; Δεν το νομίζω. Του είπα το ίδιο πράγμα που είχα πει και στον Γουέλμπεκ. ‘’Είσαι ξανά αλλαγή και δεν νομίζω ότι αυτό είναι καλό για σένα’’» δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Στην Ισπανία έχει γίνει αρκετή κουβέντα για το αν η Ρεάλ θα πρέπει να αγοράσει τον Τσιτσαρίτο από τη Γιουνάιτεντ στο φινάλε της σεζόν. Μάλιστα, ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Αλμερία, τονίζοντας:

«Είναι ένα θέμα που δεν θα συζητήσουμε τώρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου αρέσει ο επαγγελματισμός που δείχνει όλο το χρόνο και όταν του έδωσα ευκαιρίες τα πήγε πολύ καλά. Για έναν προπονητή, το να έχει παίκτες που είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν, είναι αρκετά καλό και θετικό. Ο παίκτης τα πηγαίνει εξαιρετικά και είμαστε όλοι χαρούμενοι» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.