Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκτός Ευρώπης ο ΠΑΣ Γιάννινα

Εκτός Ευρώπης ο ΠΑΣ Γιάννινα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2015 19:29
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ κι ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στα πλει-οφ και να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Άσχημα νέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων δεν χορήγησε άδεια στους Γιαννιώτες κι ως εκ τούτου δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στα πλει-οφ (εφόσον τερματίσουν στην 5η θέση) και να αγωνιστούν στην Ευρώπη, ενώ θα έχουν περιορισμό απόκτησης ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας σεζόν.

Η αρμόδια επιτροπή άναψε… κόκκινο και στον Πανθρακικό, ενώ αντίθετα Λεβαδειακός, Πλατανιάς και Βέροια κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.