Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Νίκησε και έπιασε την ΑΕΚ ο Ηρακλής

Football League: Νίκησε και έπιασε την ΑΕΚ ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2015 20:41
Θρίαμβος για Ηρακλή στην πρεμιέρα των πλει-οφ. Ο «Γηραιός» εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ΑΕΚ και πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Καυτανζόγλειο», πιάνοντας την «Ένωση» στην πρώτη θέση των πλει-οφ. Πασάς (12') και Περόνε (34') τα γκολ των γηπεδούχων, ισοφάρισε προσωρινά με Ανάκογλου (27') η ΑΕΚ που ζήτησε πέναλτι στο 59'. «Άλωσε» την Πάτρα η ΑΕΛ, 3-2 την Παναχαϊκή.

Ο Ηρακλής υποχρέωσε την ΑΕΚ στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Καυτανζόγλειο» και έπιασε την «Ένωση» στην κορυφή των πλει-οφ με 10 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ηρακλή, ο οποίος πήρε το προβάδισμα μόλις στο 12ο λεπτό. Μετά από γύρισμα του Τσιλιανίδη, ο Πασάς πρόλαβε τον Λαμπρόπουλο, που αδράνησε, και με απευθείας πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη.

Ο αγώνας δεν είχε καλό ρυθμό λόγω της απραξίας τριών εβδομάδων, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να απαντήσει στο 27’. Ο Ανάκογλου έκανε τη σέντρα, ο Πλατέλλας πήρε την κεφαλιά και ο Αραβίδης κατάφερε να ισοφαρίσει, πλασάροντας τον Χουάντερσον.

Ωστόσο στο 34’ ο Ηρακλής ξαναπήρε το προβάδισμα με τον Περόνε. Ο Ανάκογλου γύρισε λανθασμένα στον άσο των γηπεδούχων και αυτός αφού ξεπέρασε τον Ανέση, πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία, «γράφοντας» το 2-1.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ βελτίωσε την εικόνα της, είχε την κατοχή και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα του Ηρακλή. Στο 51’ ο Αραβίδης δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Μπαρμπόσα ενώ στο 59’ η «Ένωση» ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Πλατέλλα από τον Σαραμαντά.

Ο Ηρακλής αμύνονταν αποτελεσματικά και μάλιστα είχε κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρει. Στο 70’ ο Λαμπρόπουλος έδιωξε σωτήρια τη μπάλα σε σουτ του Πασά και ένα λεπτό μετά ο Μπαρτολίνι έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ πίεσε ακόμα περισσότερο και έφτασε κοντά στο 2-2 σε δύο περιπτώσεις. Στο 82’ ο Μπακάκης έκανε την σέντρα αλλά ο Αραβίδης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, ενώ στο 90+3’ ο Ντούνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ, όμως το σουτ έφυγε άουτ. Στον αντίποδα ο Ηρακλής απείλησε στο 90’ με σουτ του Περόνε, ωστόσο ο Ντούνης έβαλε σωτήρια την κόντρα, κρατώντας το 2-1.

Μεγάλη νίκη για ΑΕΛ στην Πάτρα, μοιρασιά στη Ριζούπολη


Football League: Νίκησε και έπιασε την ΑΕΚ ο Ηρακλής
Με το… δεξί ξεκίνησε την πορεία της στα πλει-οφ η ΑΕΛ, η οποία νίκησε με 3-2 την Παναχαϊκή στην Πάτρα και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα.

Οι «βυσσινί» έμειναν με δέκα παίκτες στο 42’ λόγω αποβολής του Αποστολίδη και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ χάρη στα γκολ των Κυβελίδη (45’ πεν.) και Κοντοχρήστου (59’).

Ωστόσο η ομάδα του κάμπου κατάφερε να φέρει δύο φορές το παιχνίδι στα ίσα με τέρματα των Μπόγιοβιτς (50’) και Νεμπεγλέρα (63’), ενώ στο 87’ ο Γιάντσης ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του.

Από την άλλη, ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Ριζούπολη, με τις δύο ομάδες να μένουν αρκετά πίσω στη μάχη για ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Σούπερ Λιγκ.

Η βαθμολογία των πλει-οφ:


1. Ηρακλής 10
2. ΑΕΚ 10
--------------------------
3. ΑΕΛ 3
4. Απόλλων Σμύρνης 1
5. Ολυμπιακός Βόλου 1
6. Παναχαϊκή 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.