Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πήρε βαθμό στην Τούμπα ο ΠΑΣ

Σούπερ Λιγκ: Πήρε βαθμό στην Τούμπα ο ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2015 18:11
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα του ΠΑΟΚ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για τα πλει-οφ, την ώρα που ο «δικέφαλος του Βορρά» υποχώρησε ξανά στην 3η θέση. Τσάβες (12’) και Περέιρα (14’) τα γκολ, σωτήριες επεμβάσεις από Ιτάντζ στην επανάληψη.

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα και έμεινε στο 1-1 με τους Γιαννιώτες στην Τούμπα με αποτέλεσμα να υποχωρήσει ξανά στην 3η θέση.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εντυπωσιακό, με τους γηπεδούχους να «αγγίζουν» το γκολ στο 4ο λεπτό έχοντας δοκάρι με σουτ του Νομπόα. Δύο λεπτά μετά η ομάδα του Γεωργιάδη είχε νέα καλή στιγμή με σουτ του Γκολάσα όμως στο 12’ ο ΠΑΣ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Τσάβες. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ, διάνυσε αρκετά μέτρα και με συρτό σουτ νίκησε τον Ιτάντζ, για το 1-0.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Περέιρα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 14’ με δυνατό σουτ έπειτα από κόρνερ του Νομπόα. Ο ΠΑΟΚ απείλησε για δεύτερο γκολ στο 22’ με εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα, ενώ στο 27’ ο Ιτάντζ μπλόκαρε τη μπάλα μετά από προσπάθεια του Κοροβέση. Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης ο «δικέφαλος του Βορρά» βγήκε στην αντεπίθεση, όμως ο Βελλίδης έδιωξε το σουτ του Περέιρα.

Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΣ να είχε την πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη με σουτ του Κοροβέση που έδιωξε ο Ιτάντζ. Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις ένα δεύτερο γκολ.

Οι Γιαννιώτες απείλησαν ξανά στο 62’ με σουτ του Ναδάλες και δύο λεπτά μετά ο Ιτάντζ έδιωξε σωτήρια τη μπάλα, γλιτώνοντας το αυτογκόλ του Σκόνδρα μετά από προσπάθεια του Έλληνα άσου να απομακρύνει. Ο ΠΑΣ πίεζε για ένα δεύτερο γκολ και το 67’ «άγγιξε» το 2-1, ωστόσο ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ δήλωσε ξανά «παρών» απομακρύνοντας το σουτ του Μανιά.

Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 77’, με τον Αθανασιάδη να στέλνει τη μπάλα άουτ με μονοκόμματο σουτ, έπειτα από σέντρα του Νομπόα. Στο 88’ ο ΠΑΣ έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Ιτάντζ έδιωξε το δυνατό σουτ του Τσάβες κρατώντας το 1-1 μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.