Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Ίντερ, ήττα για Μίλαν (videos)

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Ίντερ, ήττα για Μίλαν (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2015 02:13
Με γκολ του Ικάρντι στο 88’, η Ίντερ νίκησε με 2-1 την Ρόμα στο Μιλάνο και μείωσε προσωρινά στο -4 τη διαφορά της από την 6η θέση. Ήττα (2-1) στο Φρίουλι για Μίλαν.

Η Ίντερ νίκησε με 2-1 την Ρόμα στο Μιλάνο και επέστρεψε στις νίκες μετά τη «λευκή» ισοπαλία ντέρμπι με την Μίλαν, μένοντας ζωντανή στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Η Ρόμα είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 6’ με σουτ του Ντε Ρόσι που μπλόκαρε ο Χαντάνοβιτς, ωστόσο στο 15’ ο Ερνάνες έδωσε το προβάδισμα στην Ίντερ με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι «τζιαλορόσι» είχαν δοκάρι με σουτ του Ιμπάρμπο για να φτάσουν στην ισοφάριση και τελικώς το κατάφεραν στο 61’. Μετά από λάθος του Ρανόκια η μπάλα κατέληξε στον Ναινγκολάν, ο οποίος με ωραίο σουτ «έγραψε» το 1-1.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ και αυτή που τα κατάφερε ήταν η Ίντερ τέρμα σε γκολ του Ικάρντι στο 88’, έπειτα από ασίστ του Ποντόλσκι. Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκαν οι Μανωλάς και Χολέμπας, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Τοροσίδης.

Με τη νίκη, η Ίντερ μείωσε προσωρινά στο -4 τη διαφορά της από την 6η θέση, την ώρα που η Ρόμα έδωσε την ευκαιρία στη Λάτσιο να ξεφύγει με +3 στη 2η θέση. Από την άλλη η Νάπολι έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στο -2 τη διαφορά της από την τριάδα.

Δεν τα κατάφερε στο Φρίουλι η Μίλαν


Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Ίντερ, ήττα για Μίλαν (videos)
Συνεχίζει να απογοητεύει η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» ηττήθηκαν με 2-1 από την Ουντινέζε στο Φρίουλι και κινδυνεύουν να βρεθούν κάτω από τη 10η θέση εάν η Παλέρμο κερδίσει την Πάρμα.

Καλύτερη η Ουντινέζε, η οποία είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος και το κατάφερε στο 58’ με γκολ του Πίντσι. Η Μίλαν δεν μπόρεσε να αντιδράσει και η Ουντινέζε πέτυχε δεύτερο γκολ στο 74’ με τον Μπαντού.

Το μόνο που κατάφεραν οι «ροσονέρι» ήταν να μειώσουν στο 88’ με τον Πατσίνι, ο οποίος νίκησε με κεφαλιά τον Καρνέζη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ουντινέζε μετά από έξι παιχνίδια και μόλις η δεύτερη σε 12 αγώνες.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.