Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νίκησε και ετοιμάζεται για φιέστα η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Νίκησε και ετοιμάζεται για φιέστα η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2015 22:46
Με τον Σβάινσταιγκερ να συνδυάζει με γκολ την επιστροφή του στην ενεργό δράση, η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Χέρτα στο Μόναχο και με γκέλα της Βόλφσμπουργκ θα «κλειδώσει» το 3ο σερί πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό 6-1 κόντρα στην Πόρτο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν νίκησε με 1-0 την Χέρτα στο Μόναχο και χρειάζεται γκέλα της Βόλσφμπουργκ στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Γκλάντμπαχ, ώστε να «σφραγίσει» την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε αντίθεση με τον αγώνα της Τρίτης, οι Βαυαροί δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους και χρειάστηκαν την επέμβαση του Νόιερ σε τετ-α-τετ με τον Σουλτς για να κρατήσουν το μηδέν.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ανέβασε την απόδοση της στο τελευταίο τέταρτο και στο 80’ έφτασε στο γκολ. Μετά από εξαιρετική ενέργεια του Βάιζερ, ο Γερμανός έκανε το γύρισμα για τον Σβάινσταιγκερ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-0 με ωραίο τελείωμα.

Νίκη… Ευρώπης για Ντόρτμουντ, γκέλα η Λεβερκούζεν


Μπουντεσλίγκα: Νίκησε και ετοιμάζεται για φιέστα η Μπάγερν
Σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη έκανε η Ντόρτμουντ, η οποία νίκησε με 2-0 την Άιντραχτ και πλησίασε στο -3 τη διαφορά της από τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πρωταγωνιστής για τους Βεστφαλούς ήταν ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο 24’, ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Καγκάβα στο 32’.

Βαθμολογική απώλεια για τη Λεβερκούζεν, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Κολωνίας χάνοντας μάλιστα με τραυματισμό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ενώ το Αμβούργο νίκησε με 3-2 την Άουγκσμπουργκ και ανέβηκε στη θέση των πλει-άουτ.

Ελπίζει σε Ευρώπη η Χοφενχάιμ μετά τη νίκη της με 2-1 στο Ανόβερο, ενώ Στουτγκάρδη και Φράιμπουργκ ήρθαν ισόπαλες 2-2 παρότι η ομάδα του Χουμπ Στέφενς προηγήθηκε με 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.