Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες με Καρέλη

Σούπερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες με Καρέλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2015 21:39
Με πρωταγωνιστή τον Καρέλη (γκολ και κερδισμένο πέναλτι), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τη Ξάνθη στη Λεωφόρο και ανέβηκε προσωρινά στη 2η θέση με +2 από τον ΠΑΟΚ.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0 της Ξάνθης στη Λεωφόρο και ανέβηκαν ξανά στη 2η θέση με +2 από τον ΠΑΟΚ, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αναστασίου ήταν ο Καρέλης. Ο Έλληνας άσος άνοιξε το σκορ στο 67’ με ωραίο τελείωμα, ενώ ο ίδιος κέρδισε στο 90+4’ πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Πράνιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο καθώς δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία της Ξάνθης. Η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 10’ είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Κλέιτον, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Σίλντενφελντ αλλά στη συνέχεια καθυστέρησε και άμυνα του Παναθηναϊκού κατάφερε να απομακρύνει.

Ένα λεπτό μετά λίγο η Ξάνθη έφτασε ξανά κοντά σε γκολ. Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Τριανταφυλλόπουλος με τον Στιλ δεν συνεννοήθηκαν σωστά υπό την πίεση του Λουσέρο, ωστόσο η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Η πρώτη στιγμή για τον Παναθηναϊκό σημειώθηκε στο 21’ με άστοχη κεφαλιά του Καρέλη από πλεονεκτική θέση, ενώ η επόμενη φάση στο παιχνίδι ήρθε 20 λεπτά μετά με τον Πέτριτς, ο οποίος δεν κατάφερε να ευστοχήσει από κοντά με το κεφάλι. Στον αντίποδα η Ξάνθη απείλησε στο 43’ με σουτ του Λουσέρο, ωστόσο η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Στιλ.

Στην επανάληψη ο Αναστασίου έριξε τον Πράνιτς αντί του Μπούι, αλλαγή που βοήθησε σημαντικά τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ήταν φανερά βελτιωμένοι στο δεύτερο μέρος και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 47’ με προσπάθεια του Κλωναρίδη, αν και στο 57’ χρειάστηκαν την απόκρουση του Στιλ σε μακρινό σουτ του Κλέιτον για να κρατήσουν το μηδέν.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, απείλησαν με φάουλ του Νάνο (59’) και σουτ του Πράνιτς (60’) πριν πάρουν τελικά το προβάδισμα στο 67’ με γκολ του Καρέλη. Μετά από εξαιρετική κάθετη του Πράνιτς, ο Καρέλης βγήκε απέναντι στον Κυριακίδη και με εξαιρετικό τελείωμα «έγραψε» το 1-0.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Ξάνθη δεν κατάφερε να απαντήσει και στις καθυστερήσεις ο Καρέλης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Πράνιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.