Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρότζερς: «Δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμένα για τη Λίβερπουλ»

Ρότζερς: «Δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμένα για τη Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2015 18:16
Ο Μπρένταν Ρότζερς κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ, με τον Β. Ιρλανδό τεχνικό να δηλώνει πως δεν υπάρχει κανένας καλύτερος προπονητής που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει στον πάγκο των «κόκκινων».

Ο αποκλεισμός της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας από την Άστον Βίλα έβαλε… φωτιά στις φήμες που θέλουν τον Μπρένταν Ρότζερς να αποτελεί παρελθόν από τους «κόκκινους» στο φινάλε της σεζόν.

Ο Β. Ιρλανδός έγινε ο πρώτος τεχνικός της Λίβερπουλ από τη δεκαετία του 50 που δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τίτλο μετά από τρεις σεζόν στον πάγκο της και ήδη αγγλικά Μέσα παρουσιάζουν τον Γιούργκεν Κλοπ ως πιθανό αντικαταστάτη του.

Ωστόσο, ο Ρότζερς διέψευσε ότι υπάρχει θέμα αποχώρησης, τονίζοντας πως έχει εξαιρετική σχέση με τους ιδιοκτήτες. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε πως την παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχει κανένας καλύτερος προπονητής που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει στον πάγκο της Λίβερπουλ:

«Όταν είσαι σε έναν σύλλογο σαν την Λίβερπουλ θα αναφέρουν συνεχώς διάφορα ονόματα. Έτσι γίνεται στους μεγάλους συλλόγους. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμένα τη δεδομένη στιγμή για να αναλάβει την Λίβερπουλ. Έχω πολύ δυνατή και καλή σχέση με τους ιδιοκτήτες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.