Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αισιόδοξος για την ανατροπή ο Γκουαρντιόλα

Αισιόδοξος για την ανατροπή ο Γκουαρντιόλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2015 18:00
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Μπάγερν θα μπορέσει να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Πόρτο και θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπάγερν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα της με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Πόρτο. Οι Βαυαροί, που ταλαιπωρούνται από αρκετές απουσίες (Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα, Μπενατιά, Μαρτίνεθ), καλούνται να αντιδράσουν και ο Πεπ Γκουαρντιόλα ζήτησε αφοσίωση από τους παίκτες του προκειμένου να έρθει η ανατροπή:

«Βεβαίως και είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Ξέρουμε όλοι ότι δεν θα είναι εύκολο, όμως είμαι 100% αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα αφοσιωμένοι στο στόχο μας. Δεν έμεινα έκπληκτος με την εμφάνιση της Πόρτο. Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος με σπουδαίους παίκτες. Όλα είναι πιθανά σε 90 λεπτά και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Για να πετύχεις στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να αντιδράς σε τέτοιες στιγμές», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών της ομάδας του, αποκαλύπτοντας πως ο Σβάινσταιγκερ έχει ελπίδες να αγωνιστεί:

«Οι τελευταίοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι της προπονητικής μου καριέρας. Έμαθα πολλά για το πάθος του ποδοσφαίρου. Οι παίκτες μου είναι ήρωες και θα μείνουν στην καρδιά μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Ο Σβάινσταιγκερ κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και αυτά είναι καλά νέα για μας. Όμως δεν νομίζω ότι ο Φρανκ μπορεί να αγωνιστεί»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.