Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ ο Μπέιλ, προβληματισμός με Μπενζεμά

Νοκ άουτ ο Μπέιλ, προβληματισμός με Μπενζεμά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2015 14:23
Η Ρεάλ γνωστοποίησε ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ υπέστη μυϊκό τραυματισμό στη γάμπα και ο Ουαλός άσος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες. Αμφίβολος για Ατλέτικο ο Μπενζεμά.

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του Μόντριτς, άσχημα ήταν τα νέα και με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ, ο Ουαλός άσος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στη γάμπα στο παιχνίδι με τη Μάλαγα και θα μείνει εκτός δράσης για 2 έως 3 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο όπως και τους αγώνες με τη Θέλτα, την Αλμερία και πιθανώς τη Σεβίλλη.

Άσχημα είναι τα νέα και με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στο πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο και η συμμετοχή του στον επαναληπτικό του Μπερναμπέου θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Όπως αναφέρει η «Marca», ο τραυματισμός του παίκτη είναι χειρότερος από ότι φαινόταν. Ο διεθνής φορ αισθάνεται πόνο και οι σύνδεσμοι έχουν υποστεί ελαφρά ζημιά. Μάλιστα αναφέρεται ότι αν παίξει θα είναι μεγάλο το ρίσκο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.