Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γιόρτασε με τεσσάρα το 42ο!

Σούπερ Λιγκ: Γιόρτασε με τεσσάρα το 42ο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2015 21:25
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-0 τον Λεβαδειακό στο «Καραϊσκάκη» και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Τσόρι (44’, 60’), Μπενίτες (55’) και Φορτούνης (90+1’) τα γκολ, αποβλήθηκε στο 25’ ο Σηφάκης για χέρι έξω από την περιοχή.

Η ήττα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή έχρισε από... νωρίς τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ελλάδας και οι «ερυθρόλευκοι» γιόρτασαν το 42ο με εμφατική νίκη (4-0) απέναντι στον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού ήταν ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (44’, 60’) και συμμετείχε στα άλλα δύο των Μπενίτες (55’) και Φορτούνη (90+1’). Εξαιρετικό ξεκίνημα από τον Λεβαδειακό, ο οποίος έφτασε κοντά στο γκολ με Μπουσταμέντε και Πουλίδο, ωστόσο στο 25’ έχασε με κόκκινη τον Σηφάκη.

«Όλε, όλε» από τους παίκτες με τον κόσμο, χαμόγελα, χειροκροτήματα και συνθήματα στο γήπεδο, με τους πανηγυρισμούς των παικτών να συνεχίζονται στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ: Γιόρτασε με τεσσάρα το 42ο!
Έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε χαλαρά το παιχνίδι και λίγο έλλειψε να το πληρώσει. Ο Λεβαδειακός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 6’ έφτασε κοντά στο γκολ με σουτ του Μπουσταμέντε που έδιωξε ο Ρομπέρτο.

Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και στο 14’ «άγγιξαν» το 1-0 με τον Πουλίδο, ωστόσο Σαλίνο και Μποτία έδιωξαν πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα μετά από προσπάθειες του Μεξικανού φορ.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 25’ όταν ο Σηφάκης έδιωξε με το χέρι έξω από την περιοχή και ο διαιτητής τον απέβαλε. Πέντε λεπτά μετά ο Ολυμπιακός είχε καλή στιγμή με φάουλ του Τσόρι, ενώ στο 38’ ο Σιόβας προσπάθησε να σκοράρει, ωστόσο δεν πρόλαβε τη μπάλα μετά από σέντρα του Σαλίνο.

Το πρώτο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 44’. Ο Ντοσεβί βρήκε τον Τσόρι και ο Αργεντινός με σουτ από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 55΄έφτασαν σε δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Μπενίτες, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσόρι. Στο 59’ ο Στρατηλάτης έδιωξε το σουτ του Ντοσεβί, όμως ένα λεπτό μετά έκανε τραγικό λάθος από το οποίο ήρθε το 2ο γκολ του Ολυμπιακού.

Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού δεν έκανε καλό κοντρόλ και παρότι πρόλαβε να διώξει προ του Μπενίτες, ο Τσόρι έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ «έγραψε» το 3-0. Ο Λεβαδειακός είχε καλές στιγμές με σουτ των Πελέ (63’) και Γιακουμάκη (73’) για να μειώσει στο σκορ, ενώ στον αντίποδα ο Ολυμπιακός απείλησε με σουτ των Εντιγκά (75’) και Μήτρογλου (78’).

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Φορτούνης μετά από πάσα του Τσόρι, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν πανηγυρισμοί με τον κόσμο για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.