Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Μόντριτς και Μπέιλ

Σοκ με Μόντριτς και Μπέιλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2015 20:56
Σοκ με Μόντριτς και Μπέιλ στη Ρεάλ. Ο Κροάτης μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο και θα μείνει εκτός για ενάμιση μήνα, ενώ ο Ουαλός άσος αναμένεται να χάσει σίγουρα τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Ρεάλ απέναντι στη Μάλαγα (3-1), καθώς η «βασίλισσα» έχασε με τραυματισμούς τους Μόντριτς και Μπέιλ.

Όπως ενημέρωσε επίσημα ο σύλλογος, ο Κροάτης μέσος υπέστη διάστρεμμα έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο και σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα αναμένεται να μείνει εκτός για ενάμιση μήνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν, εκτός αν η Ρεάλ προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, άσχημα είναι τα νέα και με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός άσος αποχώρησε τραυματίας στα πρώτα λεπτά του αγώνα με πόνους στη γάμπα και τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως θα χάσει σίγουρα τον επαναληπτικό με Ατλέτικο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο, καθώς ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα (20/4), αφού θα πρέπει να υποχωρήσει το πρήξιμο για να γίνει σωστή διάγνωση του προβλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.