Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάινκες: «Έχουμε εξωπραγματική ομάδα»

Χάινκες: «Έχουμε εξωπραγματική ομάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2013 22:22
Την πεποίθηση του πως η Μπάγερν έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό ο Γιουπ Χάινκες.

Ο τεχνικός των Βαυαρών χαρακτήρισε την ομάδα του «εξωπραγματική» ενώ τόνισε πως αυτή θα είναι η τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ:

Το προηγούμενο Σάββατο ήταν ο τελευταίος μου αγώνας στην Μπουντεσλίγκα ως προπονητής και αύριο θα είναι η τελευταία μου ευκαιρία για να σηκώσω αυτό το τρόπαιο στα χέρια μου», είπε αρχικά ο Χάινκες ο οποίος προσέθεσε:

«Πάντα προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, ξέρω τι μπορεί να πετύχει η ομάδα μου. Το είχα πει και πριν του αγώνες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, όταν δεν ήμασταν το φαβορί. Πάντα σκεφτόμουν ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη διοργάνωση. Έχουμε μία εξωπραγματική ομάδα».

Για το γήπεδο του τελικού: «Το Γουέμπλεϊ είναι ένα μέρος με παράδοση για την Αγγλία, την Ευρώπη και το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο γι’αυτό θα είναι πολύ ιδιαίτερο για τους παίκτες να παίζουν εδώ τον τελικό. Πιστεύω πως η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική».

Όσον αφορά τα σενάριο ο τελικός να κριθεί στα πέναλτι, τόνισε: «Έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς, όμως στα πέναλτι δεν ισχύει αυτό. Είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες της προπόνησης μπροστά στην τεράστια πίεση του αγώνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.