Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νίκες για Μπάγερν, Ντόρτμουντ, με Κούλη η Λεβερκούζεν

Μπουντεσλίγκα: Νίκες για Μπάγερν, Ντόρτμουντ, με Κούλη η Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2015 21:09
Η ήττα της Μπάγερν στην Πορτογαλία δεν επηρέασε τους Βαυαρούς, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα νίκησε με 2-0 στην έδρα της Χόφενχαιμ και ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Πόρτο στο Μόναχο. Νίκη και για Ντόρτμουντ (3-0 την Πάντερμπορν), 3η με Κούλη η Λεβερκούζεν (4-0 το Ανόβερο).

Επιστροφή στις νίκες για την Μπάγερν. Οι Βαυαροί συνήλθαν από την ήττα με 3-1 στην έδρα της Πόρτο και επικράτησαν με 2-0 της Χοφενχάιμ στη «Ράιν Νέκαρ Αρένα».

Η αποδεκατισμένη ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος, ωστόσο πήρε το προβάδισμα στο 38’ με ωραίο πλασέ του Ρόντε. Στο 47’ ο Λεβαντόφσκι είχε δοκάρι για το 2-0 και το δεύτερο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Μπεκ έπειτα από γύρισμα του Μίλνερ.

Τριάρα η Ντόρτμουντ, τεσσάρα με Κούλη η Λεβερκούζεν


Μπουντεσλίγκα: Νίκες για Μπάγερν, Ντόρτμουντ, με Κούλη η Λεβερκούζεν
Λίγες ημέρες μετά την είδηση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ, η Ντόρτμουντ νίκησε με 3-0 την Πάντερμπορν στο Βεστφάλεν, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες και βρίσκεται προσωρινά στο -3 από την 6η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι Βεστφαλοί πέτυχαν και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά από σέντρα του Ομπαμεγιάνγκ, ο Μχιταριάν «έγραψε» το 1-0 στο 46’ και στο 55’ ο Γκαμπονέζος χρίστηκε σκόρερ, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Κρούζε.

Το τελικό 3-0 για την ομάδα του Παπασταθόπουλου (έπαιξε σε όλο το ματς) διαμόρφωσε στο 80’ ο Καγκάβα μετά από ασίστ του Μχιταριάν, με την Ντόρτμουντ να ανεβαίνει στην 8η θέση με -3 από την 6η Άουγκσμπουργκ που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Μεγάλη νίκη για την Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε με 4-0 το Ανόβερο στη Μπάι Αρίνα και έπιασε την Γκλάντμπαχ στην 3η θέση με 54 βαθμούς.

Αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη της Λεβερκούζεν, η οποία ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Τόπρακ (20’) και Μπραντ (40’). Στο 50’ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος «έγραψε» το 3-0 από κοντά και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 70’ ο Κίσλινγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.