Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εννέα ΠΑΕ δεν παίρνουν άδεια

Εννέα ΠΑΕ δεν παίρνουν άδεια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2015 13:57
Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας και άναψε κόκκινο σε ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια, Εργοτέλη, Πανθρακικό, Πλατανιά, Λεβαδειακό, Πανιώνιο, ΟΦΗ και Νίκη Βόλου.

Συνολικά εννέα ομάδες της Σούπερ Λιγκ δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την διήμερη συνεδρίασή του, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας και δεν χορηγεί άδεια σε ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια, Εργοτέλη, Πανθρακικό, Πλατανιά, Λεβαδειακό, Πανιώνιο, ΟΦΗ και Νίκη Βόλου.

Από αυτές, Νίκη Βόλου και ΟΦΗ έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα ενώ ο Πανιώνιος δεν κατέθεσε καν φάκελο.

Αντίθετα, κανένα πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε με Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Καλλονή, Κέρκυρα, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Όσες ομάδες δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια, έχουν προθεσμία πέντε ημερών να καταθέσουν έφεση και να αλλάξουν σε δεύτερο βαθμό την απόφαση.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ έμεινε ακόμα μια χρονιά χωρίς τη σχετική άδεια και εφόσον δεν αλλάξει η κατάσταση, τότε δεν θα του επιτραπεί η συμμετοχή στα πλει-οφ (αν τερματίσει στην 5η θέση) και δεν θα παίξει στην Ευρώπη όπως είχε συμβεί πριν τρία χρόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.