Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Γιουρόπα Λιγκ: Με ανατροπή η Σεβίλλη, προβάδισμα στο 90+2’ για Φιορεντίνα (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Με ανατροπή η Σεβίλλη, προβάδισμα στο 90+2’ για Φιορεντίνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2015 00:34
Η Σεβίλλη βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Ζενίτ, ωστόσο με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, έφερε… τούμπα το ματς (2-1) στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Προβάδισμα στο 90+2’ για Φιορεντίνα.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η κάτοχος Σεβίλλη κέρδισε με 2-1 τη Ζενίτ στην Ανδαλουσία και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ

Παρά τις απουσίες των Χουλκ, Ντάνι και Κρισίτο, η Ζενίτ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 29’ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Ριαζάντσεφ.

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας. Η Σεβίλλη είχε την απόλυτη υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 72’ με κοντινή κεφαλιά του Μπάκα.

Την ανατροπή για τους γηπεδούχους ολοκλήρωσε στο 87’ ο Ντένις Σουάρες, ο οποίος με βολίδα από το ημικύκλιο, νίκησε τον Λοντίγκιν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα τα 22 κόρνερ που εκτέλεσε η Σεβίλλη, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Προβάδισμα στο 90+2’ με Μπαμπακάρ


 Γιουρόπα Λιγκ: Με ανατροπή η Σεβίλλη, προβάδισμα στο 90+2’ για Φιορεντίνα (video)
Με γκολ του Μπαμπακάρ στο 90+2’, η Φιορεντίνα ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι με την Ντιναμό στο Κίεβο και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «βιόλα» ξεκίνησαν εξαιρετικά το παιχνίδι και δημιούργησαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 13’ και στο 17’ ο Χατσερίντι δεν άφησε τους Χοακίν και Γκόμες να σκοράρουν, ενώ στο 26’ ο Σοφκόσκι μπλόκαρε το σουτ του Σαλάχ. Ο γκολκίπερ της Ντιναμό πραγματοποίησε ακόμα μια επέμβαση σε προσπάθεια του Φερνάντες στο 32’ και τέσσερα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Λανς.

Στην επανάληψη η Φιορεντίνα έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και είχε δύο μεγάλες στιγμές για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 71’ ο Σαλάχ νικήθηκε από τον Σοφκόσκι και τρία λεπτά μετά ο Μπόρχα Βαλέρο σημάδεψε το δοκάρι του Ουκρανού γκολκίπερ.

Στο 77’ ο Μπαμπακάρ πήρε τη θέση του Γκόμεζ και αποδείχτηκε «χρυσή αλλαγή» για την ομάδα του Μοντέλα, καθώς ο Σενεγαλέζος ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, χαρίζοντας στην ομάδα του το προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μπριζ και Ντνίπρο


 Γιουρόπα Λιγκ: Με ανατροπή η Σεβίλλη, προβάδισμα στο 90+2’ για Φιορεντίνα (video)
Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μπριζ και Ντνίπρο, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Βέλγιο και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Ουκρανίας.

Η Μπριζ, που διατήρησε το αήττητο στη διοργάνωση, είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 27’ με τον Μπόικο να νικάει σε τετ-α-τετ τον Ισκιέρδο, ενώ στο 38’ ο Ραφαέλοφ επιχείρησε το μακρινό σουτ, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ντνίπρο.

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια σημαντική ευκαιρία στο 46’ με κεφαλιά του Φόρμερ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ τρία λεπτά μετά ο Κάλινιτς δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Ροτάν, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την Ντνίπρο.

Οι Ουκρανοί ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και στο 73’ είχαν νέα ευκαιρία με κεφαλιά του Ροτάν, ωστόσο ο Ράιαν αντέδρασε σωστά, όπως και στο 85’ σε μακρινό σουτ του Κονοπλιάνκα, κρατώντας το 0-0 μέχρι το φινάλε.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.