Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Oι υποψήφιοι για το βραβείο του παίκτη της χρονιάς

Πρέμιερ Λιγκ: Oι υποψήφιοι για το βραβείο του παίκτη της χρονιάς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2015 21:26
Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA) ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν στην Αγγλία. Δείτε τις υποψηφιότητες.

Τους έξι υποψήφιους για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2014-15 ανακοίνωσε η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA).

Ντιέγκο Κόστα, Έντεν Αζάρ (Τσέλσι), Φιλίπε Κουτίνιο (Λίβερπουλ), Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χάρι Κέιν (Τότεναμ) και Αλέξις Σάντσες (Άρσεναλ) είναι οι έξι ποδοσφαιριστές, με την Τσέλσι να είναι η μοναδική ομάδα που έχει δύο εκπροσώπους.

Υπενθυμίζεται πως το περσινό βραβείο είχε κερδίσει ο Λουίς Σουάρες, ενώ με εξαίρεση τον Έντεν Αζάρ, κανείς από τους υποψήφιους δεν βρισκόταν στην καλύτερη ενδεκάδα της περσινής σεζόν.

Η Ένωση ανακοίνωσε και τους έξι υποψήφιους για τον καλύτερο νεαρό παίκτη. Στη λίστα βρίσκονται τέσσερις από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές (Αζάρ, Κέιν, Κουτίνιο, Ντε Χέα) ενώ την εξάδα συμπληρώνουν οι Τιμπό Κουρτουά και Ραχίμ Στέρλινγκ. Το περσινό βραβείο είχε κερδίσει ο Έντεν Αζάρ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.