Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζαρντίμ: «Ανύπαρκτο το πέναλτι, μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Ζαρντίμ: «Ανύπαρκτο το πέναλτι, μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2015 01:37
Απογοητευμένος από την ήττα της Μονακό στο Τορίνο και έξαλλος με τον διαιτητή της αναμέτρησης για το πέναλτι του Βιδάλ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η Μονακό πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα της Γιουβέντους, ωστόσο η «Γηραιά Κυρία» πήρε τη νίκη με 1-0 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη σε πέναλτι του Βιδάλ, το οποίο δεν θα έπρεπε να δοθεί καθώς το φάουλ του Καρβάλιο στον Μοράτα ήταν οριακά εκτός περιοχής.

Με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως το 1-0 δεν απονέμει δικαιοσύνη:

«Το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο. Το πέναλτι δεν έπρεπε να καταλογιστεί ποτέ. Εμείς ήρθαμε εδώ με στόχο ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό. Θα πρέπει στον επαναληπτικό να παρουσιάσουμε μια άλλη πλευρά στο παιχνίδι μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Είμαι απογοητευμένος από την ήττα, αλλά κάναμε μια καλή εμφάνιση, δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στη Γιουβέντους και το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.