Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Σεβίλλη έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα  (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Σεβίλλη έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2015 22:53
Παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο 30’, η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Σεβίλλη, δίνοντας την ευκαιρία στη Ρεάλ να μειώσει στο -2 τη διαφορά της από την κορυφή της Πριμέρα, εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Την πρώτη της απώλεια μετά από έξι σερί νίκες γνώρισε η Μπαρτσελόνα, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Σεβίλλη και έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ να μειώσει στο -2 τη διαφορά από την κορυφή.

Όλα έδειχναν ότι οι «μπλαουγκράνα» θα είχαν ένα εύκολο βράδυ στην Ανδαλουσία, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση 30 λεπτών. Στο 14ο λεπτό ο Μέσι «έγραψε» το 1-0 με εκπληκτικό πλασέ μέσα από την περιοχή και στο 30’ ο Νειμάρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 33’ ο Σουάρες είχε ευκαιρία για 3ο γκολ, καθώς δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε τετ-α-τετ με τον Ρικο και στο 37’ η Σεβίλλη κατάφερε να μειώσει με δυνατό σουτ του Μπανέγα έξω από την περιοχή.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε καλή στιγμή στο 45’ με φάουλ του Μέσι, ενώ στο 50’ ο Σουάρες δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από απόκρουση του Ρίκο σε προσπάθεια του Ινιέστα.

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» τη νίκη και το πλήρωσε στο 84’, με τον Πικέ να κάνει λάθος γύρισμα και τον Γκαμέιρο να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Μάλιστα με τη νίκη της, η ομάδα του Έμερι έπιασε προσωρινά τη Βαλένθια στην 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.