Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πλήγωσε την Τότεναμ ο Σέργουντ

Πρέμιερ Λιγκ: Πλήγωσε την Τότεναμ ο Σέργουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2015 19:34
Νίκη-«ανάσα» στη μάχη για την σωτηρία πήρε η Άστον Βίλα, η οποία κέρδισε με 1-0 την Τότεναμ στο Λονδίνο, με τον Τιμ Σέργουντ να φεύγει νικητής από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στην πρώτη του επίσκεψη ως αντίπαλος των «πετεινών».

Με τον Μπεντέκε να σκοράρει για ακόμα ένα παιχνίδι, η Άστον Βίλα πήρε σπουδαίο «διπλό» με 1-0 στην έδρα της Τότεναμ και ξέφυγε προσωρινά με +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Βέλγος επιθετικός πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 35ο λεπτό, σκοράροντας το 8ο γκολ του στα 6 τελευταία παιχνίδια. Στο 45΄ ο Αγκμπλαχόρ είχε δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία για να διπλασιάσει το σκορ για την ομάδα του Σέργουντ.

Η Τότεναμ προσπάθησε να απαντήσει στην επανάληψη, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τους «πετεινούς» να υποχωρούν στην 7η θέση με 54 βαθμούς, όσους έχει και η Λίβερπουλ με παιχνίδι λιγότερο.

5η η Σαουθάμπτον, μεγάλη νίκη για Κρίσταλ Πάλας


Πρέμιερ Λιγκ: Πλήγωσε την Τότεναμ ο Σέργουντ
Στην 5η θέση ανέβηκε προσωρινά η Σαουθάμπτον, η οποία νίκησε με 2-0 τη Χαλ στο «Σεντ Μέρις» και βρίσκεται πλέον στο +2 από Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Γουόρντ – Πρόους (57’ πεν.) και Πελέ (81’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους «άγιους» που συνεχίζουν να ελπίζουν για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η Κρίσταλ Πάλας, η οποία μετά τη νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, κέρδισε με 4-1 την Σάντερλαντ στο «Στέντιουμ Οφ Λάιτ» και συνεχίζει την ανοδική της πορεία μετά την πρόσληψη του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο της.

Χατ-τρικ πέτυχε ο Μπολάσι, ενώ το άλλο γκολ σημείωσε ο Μάρεϊ, πετυχαίνοντας το 6ο του γκολ σε 6 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ. Μείωσε στο 90’ με Γουίκαμ η Σάντερλαντ, η οποία βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία έμεινε η Λέστερ, η οποία με γκολ του Βάρντι στο 90+1’ κέρδισε με ανατροπή (3-2) τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς», ενώ η Στόουκ με γκολ του Αρναούτοβιτς στο 90+5’ έφυγε με το βαθμό (1-1) από την έδρα της Γουέστ Χαμ.

Ισόπαλο 1-1 έληξε και το ματς της Σουόνσι με την Έβερτον στο «Λίμπερτι». Στο 41’ ο Λένον άνοιξε το σκορ για τα «ζαχαρωτά», όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 69’ με πέναλτι του Σέλβι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.