Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει τα ντέρμπι ο Ντιέγκο Κόστα

Χάνει τα ντέρμπι ο Ντιέγκο Κόστα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2015 17:07
Άσχημα νέα στην Τσέλσι, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι ο Ντιέγκο Κόστα θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στις αρχές Μαΐου, κάτι που σημαίνει πως ο Ισπανός επιθετικός θα χάσει τα ντέρμπι με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Διαθέσιμος για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σεζόν θα είναι ο Ντιέγκο Κόστα, όπως αποκάλυψε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ισπανός επιθετικός αποκόμισε νέο μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με την Στόουκ και θα λείψει από τα παιχνίδια με ΚΠΡ (12/4, εκτός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18/4, εντός), Άρσεναλ (26/4, εκτός) και Λέστερ (29/4, εκτός).

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε ότι οι Μάτιτς και Φάμπρεγκας θα ξεκινήσουν κανονικά στο παιχνίδι με την ΚΠΡ παρότι κινδυνεύουν να χάσουν τα παιχνίδια με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ εφόσον πάρουν κίτρινη κάρτα:

«Και οι δύο θα ξεκινήσουν κανονικά. Δεν ισχύει τίποτα διαφορετικό. Προσπαθούμε να μην παίρνουμε κίτρινες κάρτες αλλά να παίζουμε ποδόσφαιρο. Για να σας δώσω μια ιδέα, στο τελευταίο παιχνίδι ο αντίπαλος (σ.σ Στόουκ) έκανε 22 φάουλ και εμείς μόνο πέντε. Αυτό γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.