Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Ρονάλντο αλλά χωρίς Μπέιλ η Ρεάλ

Με Ρονάλντο αλλά χωρίς Μπέιλ η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2015 15:20
Η Ρεάλ δικαιώθηκε στην έφεση της για την κίτρινη κάρτα που είδε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για «θέατρο» στον αγώνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και έτσι ο Πορτογάλος υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με την Εϊμπάρ. Εκτός ο Μπέιλ.

Στην αποστολή της Ρεάλ για το παιχνίδι με την Εϊμπάρ συμπεριλήφθηκε ο Ρονάλντο. Η «βασίλισσα» δικαιώθηκε στην έφεση της για την ακύρωση της κίτρινης κάρτας που είχε πάρει ο Πορτογάλος για «θέατρο» στον αγώνα με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Το ριπλέι του αγώνα δικαίωσε την Ρεάλ, καθώς υπήρχε ανατροπή και έτσι ο Ρονάλντο μένει στις τέσσερις κίτρινες κάρτες και όχι στις πέντε που επισύρει ποινή μιας αγωνιστικής.

«Η κίτρινη κάρτα ήταν άδικη. Χρειαζόμαστε τον Ρονάλντο για το Σάββατο καθώς είναι πολύ σημαντική ημέρα. Σεβόμαστε την Εϊμπάρ και δεν μπορούμε να χάσουμε βαθμούς», δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

Αντίθετα, ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της Ρεάλ για τους τρεις βαθμούς. Ο Ουαλός άσος νιώθει ενοχλήσεις στους μύες και θα ξεκουραστεί ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο.

Εκτός μένουν και οι Κεντίρα, Κοεντράο με πρόβλημα στη μέση και στο γόνατο αντίστοιχα, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Πέπε. Να σημειωθεί πως τιμωρημένοι είναι οι Χάμες και Κρόος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.