Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Όχι Άλβες σε Μπαρτσελόνα για νέο συμβόλαιο

Όχι Άλβες σε Μπαρτσελόνα για νέο συμβόλαιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2015 19:38
Αρνητική ήταν η απάντηση του Ντάνι Άλβες στην πρόταση της Μπαρτσελόνα για νέο συμβόλαιο συνεργασίας και ο Βραζιλιάνος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι.

Χωρίζουν το καλοκαίρι οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα με τον Ντάνι Άλβες. Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν την τελική τους προσφορά στον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος την απέρριψε και πλέον ο 31χρονος ετοιμάζει βαλίτσες για νέο προορισμό στο φινάλε της σεζόν.

Οι Καταλανοί πρότειναν στον διεθνή άσο συμβόλαιο με τα ίδια χρήματα αλλά για 1+1+1 χρόνια, το οποίο θα ανανεωνόταν στο τέλος κάθε σεζόν, μόνο αν ο παίκτης έπαιζε στο 60% των αγώνων μέσα στη χρονιά.

Αυτό ήταν και το σημείο της διαφωνίας, με την ατζέντη του Άλβες και πρώην γυναίκα του, Ντινορά Σάντα Άνα, να δηλώνει: «Δεν φτάσαμε σε καμία συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για να επεκτείνουμε το συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου. Ο Ντάνι είναι λυπημένος».

Όσον αφορά το μέλλον του Άλβες, η ατζέντης του αποκάλυψε πως έχει στα χέρια της πρόταση από ομάδα με υψηλότερες αποδοχές από αυτές που προσφέρει η Μπαρτσελόνα:

«Περιμέναμε έναν ολόκληρο χρόνο τη Μπαρτσελόνα. Είχαμε δύο προτάσεις στο τραπέζι όμως σταματήσαμε τις διαπραγματεύσεις για να ακούσουμε την πρόταση της Μπάρτσα. Υπάρχει ακόμα ένας σύλλογος που είναι πρόθυμος να προσφέρει στον Ντάνι τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο. Η Μπαρτσελόνα μας είπε ότι δεν μπορεί να φτάσει κοντά σε αυτήν την προσφορά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.