Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Στον τελικό η Λάτσιο (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Στον τελικό η Λάτσιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2015 01:29
Με γκολ του Λούλιτς στο 79’, η Λάτσιο κέρδισε με 1-0 την Νάπολι μέσα στο «Σαν Πάολο» και σε συνδυασμό με το 1-1 του «Ολίμπικο», εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους.

Μετά την εξαιρετική πορεία της στη Σέριε Α, η Λάτσιο θα δώσει το «παρών» και στον τελικό του Κυπέλλου. Οι «λατσιάλι» με πρωταγωνιστή τον Λούλιτς, κέρδισαν με 1-0 τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και προκρίθηκαν στον 8o τελικό της ιστορίας τους.

Η Νάπολι είχε το προβάδισμα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Ολίμπικο» και στο 29’ θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ, έχοντας δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαμπιαντίνι.

Οι «παρτενοπέι» ξεκίνησαν δυνατά στην επανάληψη και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 50’, με τον Μπάσα να διώχνει σωτήρια προ του Ιγκουαιν. Στο 67’ ο Πιόλι αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τον Λούλιτς, αλλαγή που αποδείχτηκε χρυσή για τη Λάτσιο.

Ο Βόσνιος άσος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 76’ και τρία λεπτά μετά ο ίδιος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Μάλιστα ο Λούλιτς έγινε και πάλι ο πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων, καθώς έσωσε σουτ πάνω στην γραμμή στο 88’, χαρίζοντας στους «λατσιάλι» την μεγάλη πρόκριση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.