Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε ο Αναστασίου

Υπέγραψε ο Αναστασίου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2015 16:16
Ο Γιάννης Αναστασίου έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα μείνει στους «πράσινους» μέχρι το καλοκαίρι του 2018. «Πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρώπη» δήλωσε μετά τις υπογραφές.

Στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα βρίσκεται ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε το μεσημέρι της Μ. Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο 42χρονος τεχνικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι να ανέβει επίπεδο και να πάρει το πρωτάθλημα αλλά και να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει από την πρώτη μέρα. Έχω μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση να μπορέσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν και να ανέβουμε επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος, να γινόμαστε καλύτεροι. Όταν εκπροσωπείς έναν τέτοιο σύλλογο πρέπει να έχεις στόχο να πας πιο ψηλά. Μπήκαν οι βάσεις και επόμενος στόχος είναι να πάμε καλά στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αναστασίου.

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

«Είμαι χαρούμενος για τη συνέχεια της συνεργασίας μου με το Σύλλογο. Το σημαντικό είναι να συνεχιστεί η φιλοσοφία μας, αυτό που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια και ο στόχος πλέον είναι να ανέβουμε επίπεδο και να γίνουμε καλύτεροι! Όχι πολλά λόγια, μόνο δουλειά τώρα…», δήλωσε ο Αναστασίου μετά τις σημερινές υπογραφές, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.