Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη δημοσιότητα το πόρισμα Κορέα για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο

Στη δημοσιότητα το πόρισμα Κορέα για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2015 15:53
Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΪ» έβγαλε το βράδυ της Δευτέρας σε δημοσιότητα το πόρισμα του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, μαζί με τις εισηγήσεις του για τις ποινικές διώξεις εις βάρος 16 προσώπων, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη δημοσιότητα βγήκε το πόρισμα του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το πόρισμα αποκάλυψε η εκπομπή «Δική στον ΣΚΑΪ» και σε αυτό περιλαμβάνονται οι εισηγήσεις του εισαγγελέα για ποινικές διώξεις εις βάρος 16 προσώπων, εκ των οποίων και κορυφαίοι παράγοντες του ποδοσφαίρου, ενώ κατονομάζονται οι διευθυντές και οι συμμετέχοντες της οργάνωσης.

Το πλήρες κείμενο 173 σελίδων, με όλα τα στοιχεία και τους διαλόγους δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του «ΣΚΑΪ».

Η έρευνα του κ. Κορέα έχει ολοκληρωθεί και είναι στα χέρια της Εισαγγελίας, ενώ έχουν ασκηθεί ήδη οι κακουργηματικές διώξεις και ο ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης έχει αυξήσει τον αριθμό των κατηγορούμενων σε 25.

To agones.gr σεβόμενο τις διατάξεις του νόμου δεν δημοσιοποιεί τα ονόματα όσων δεν έχουν κληθεί από τον ανακριτή και δεν τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.