Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γλίτωσε με Ματιέ η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γλίτωσε με Ματιέ η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2015 00:43
Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στη Θέλτα, ωστόσο με γκολ του Ματιέ (73’) κατάφερε να φύγει με τη νίκη (1-0) από το Βίγκο και να κρατήσει το +4 από τη Ρεάλ.

Με τον Ματιέ να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 τη μαχητικά Θέλτα στο Βίγκο και ξέφυγε ξανά με +4 από τη δεύτερη Ρεάλ.

Οι «μπλαουγκράνα» ήθελαν εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου στο «Καμπ Νου», ωστόσο τα αστέρια του Λουίς Ενρίκε δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα. Η Θέλτα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για να προηγηθεί στο σκορ.

Στο 11’ ο Μπράβο απόκρουσε το σουτ του Λαριβέι, ενώ στο 29’ οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι και αποβολή του Χιλιανού γκολκίπερ, ο οποίος ανέτρεψε στην περιοχή τον Νολίτο. Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία στο 13’, με τον Άλβαρες να σταματάει σουτ του Μέσι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Νεϊμάρ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η Μπαρτσελόνα είχε ακόμα μια καλή στιγμή στο 23’ με σουτ του Σουάρες που έπιασε ο Άλβαρες, ενώ στο 42’ η Θέλτα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με τον Λαριβέι να κάνει κακό τελείωμα από το ύψος του πέναλτι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 1-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) οι «μπλαουγκράνα» θα μπορούσαν να σκοράρουν, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ του Νεϊμάρ ως οφσάιντ σε μια πολύ δύσκολη φάση. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 56’ είχαν νέα καλή στιγμή με πλασέ του Μέσι που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 62’ ο Άλβες δεν μπόρεσε να ευστοχήσει με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 72’ ο Πικέ έκανε σωτήριο τάκλιν, κόβοντας τον Τσαρλς που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Μπράβο, και ένα λεπτό μετά ο Ματιέ «έγραψε» το 1-0, σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσάβι.

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά καθώς η Μπαρτσελόνα διαχειρίστηκε την κατάσταση και πήρε τη νίκη, ενώ είχε μεγάλη ευκαιρία με τετ-α-τετ του Μέσι στο 90' για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στα αξιοσημείωτα η αποβολή του Ορεγιάνα στο 88’, με τον Χιλιανό να βλέπει κόκκινη γιατί πέταξε κομμάτι χόρτο στο πρόσωπο του Πικέ που καθυστερούσε!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.