Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα… εννιά η Ρεάλ! (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα… εννιά η Ρεάλ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2015 14:53
Ασταμάτητη ήταν απέναντι στη Γρανάδα η Ρεάλ, η οποία διέλυσε την αντίπαλο της με 9-1 στο «Μπερναμπέου», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει πέντε γκολ!

Ότι ήθελε έκανε κόντρα στη Γρανάδα η Ρεάλ! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έσπασε όλα τα… κοντέρ, παίρνοντας εντυπωσιακή νίκη με 9-1 στη Μαδρίτη, με αποτέλεσμα να μειώσει προσωρινά στο -1 τη διαφορά της από την κορυφή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη «βασίλισσα» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ (!), σημειώνοντας χατ-τρικ σε διάστημα οχτώ λεπτών.

Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Μπέιλ, ο οποίος με ωραία ενέργεια, πέρασε τον τερματοφύλακα της Γρανάδα και «έγραψε» το 1-0. Η συνέχεια άνηκε στον Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το γρηγορότερο χατ-τρικ (30’, 36’, 38’) στην καριέρα του, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0!

Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Η Ρεάλ δεν πάτησε «φρένο» και στο ξεκίνημα της επανάληψης πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα έξι λεπτών με τους Μπενζεμά (52’, 56’) και Ρονάλντο (54’). Στο 74’ ο Ιμπάνεθ πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο στο 83’ ο Μάινθ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 8-1 της «βασίλισσας».

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 89’ ο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το 5ο του γκολ στο παιχνίδι, διαμορφώνοντας το τελικό 9-1! Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο σημείωσε 5 γκολ στην καριέρα του, με τον Πορτογάλο να γίνεται ο 10ος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ που έχει καταφέρει κάτι ανάλογο. Μάλιστα ο CR7 έγινε ο πρώτος παίκτης της «βασίλισσας» που πετυχαίνει πέντε γκολ μετά τον Μοριέντες τον Φεβρουάριο του 2002.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Ρεάλ από τις 17 Σεπτεμβρίου του 1967, όταν η «βασίλισσα» είχε νικήσει με το ίδιο σκορ τη Σοσιεδάδ. Παράλληλα, η Ρεάλ έγινε η πρώτη ομάδα που πέτυχε εννέα γκολ σε παιχνίδι της Πριμέρα μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 9-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο το 1979.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.