Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκες για Λάτσιο, Μίλαν, ούτε την Πάρμα η Ίντερ (video)

Σέριε Α: Νίκες για Λάτσιο, Μίλαν, ούτε την Πάρμα η Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2015 20:19
Η Λάτσιο κέρδισε με 3-1 την Κάλιαρι στη Σαρδηνία και μείωσε ξανά στο -1 τη διαφορά της από τη 2η Ρόμα. Νίκησε στο Παλέρμο η Μίλαν (2-1), ούτε την Πάρμα η Ίντερ (1-1).

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα η Λάτσιο. Οι «λατσιάλι» κέρδισαν με 3-1 τη Κάλιαρι στη Σαρδηνία, πήραν την 7η σερί νίκη τους και μείωσαν ξανά στο -1 τη διαφορά τους από τη 2η Ρόμα.

Η Λάτσιο ήταν καλύτερη και στο 31ο λεπτό άνοιξε το σκορ με γκολ του Κλόζε. Η Κάλιαρι προσπάθησε να απαντήσει και το κατάφερε στο 50’ με σουτ του Σάου, ωστόσο η ομάδα του Πιόλι πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 60’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπίλια, το οποίο κέρδισε ο Κεϊτά ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς.

Στο 68’ ο Κεϊτά κέρδισε νέο πέναλτι αλλά και την αποβολή του Ντιακιτέ, ωστόσο ο Μπίλια δεν κατάφερε να ευστοχήσει ξανά από την άσπρη βούλα. Παρόλα αυτά, η Λάτσιο δεν πλήρωσε το χαμένο πέναλτι, με τον Παρόλο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Σπουδαία νίκη για Μίλαν, ούτε την Πάρμα η Ίντερ


Σέριε Α: Νίκες για Λάτσιο, Μίλαν, ούτε την Πάρμα η Ίντερ (video)
Σπουδαία νίκη και για την Μίλαν, η οποία κέρδισε με 2-1 τη Παλέρμο στο «Ρέντζο Μπαρμπέρα» και ανέβηκε στην 8η θέση και στο -6 από την 5η Νάπολι.

Η Παλέρμο μπήκε δυνατά και είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί με σουτ των Ντιμπαλά (13’) και Βάσκες (23’), ενώ στο 34’ ο Λόπεθ είπε «όχι» την προσπάθεια του Κουάσιον. Στον αντίποδα, η Μίλαν απείλησε στο 25’ με σουτ του Ντέστρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 37’ με τυχερό γκολ του Τσέρτσι, καθώς ο Σορεντίνο έχασε τη μπάλα και ο Ιταλός «έγραψε» από κοντά το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και στην επανάληψη και στο 72’ κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ντιμπαλά. Ωστόσο, οι «ροσονέρι» κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από το Παλέρμο, χάρη σε γκολ του Μενέζ (83’), ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ιντζάγκι.

Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο «διπλό» της Μίλαν από τις 19 Οκτωβρίου και το παιχνίδι με τη Βερόνα.

Στον αντίποδα, συνεχίζει να απογοητεύει η Ίντερ, η οποία… κατάφερε να χάσει βαθμούς στην έδρα της απέναντι στην καταδικασμένη Πάρμα (1-1), μένοντας χωρίς νίκη για 5ο σερί παιχνίδι.

Η ομάδα του Μαντσίνι προηγήθηκε στο 25’ με γκολ του Γκουαρίν, ωστόσο η Πάρμα το πάλεψε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 44’ με ωραία κεφαλιά του πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, Λίλα.

Με την ισοπαλία, η Ίντερ υποχώρησε στην 10η θέση και μόνο με… θαύμα θα βγει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Τρομερή επιστροφή για Τσεζένα


Σέριε Α: Νίκες για Λάτσιο, Μίλαν, ούτε την Πάρμα η Ίντερ (video)
Στα άλλα παιχνίδια, η Τσεζένα βρέθηκε να χάνει με 3-0 στην έδρα της Βερόνα στο 62ο λεπτό, ωστόσο κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (3-3).

Η Βερόνα, που είχε βασικό τον Βαγγέλη Μόρα (έπαιξε σε όλο το ματς μετά το τροχαίο στη Βουδαπέστη), πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με γκολ των Τόνι (3’, 62’) και Γκόμεζ Ταλέμπ (30’), ωστόσο… κατάφερε να μην πάει τη νίκη.

Και αυτό διότι η Τσεζένα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τέρματα των Καρμπονέρο (70’), Μπριέντσα (77’) και Σούτσι (81’) και έφυγε με το βαθμό από τη Βερόνα.

Ελπίζει για Ευρώπη η Τορίνο η οποία κέρδισε με 2-1 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, ενώ Τζένοα και Ουντινέζε ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Γένοβα, με τον Καρνέζη να αγωνίζεται σε όλο το ματς και τον Κονέ να αποχωρεί στο 69’.

Τέλος, η Σασουόλο κέρδισε με 1-0 τη Κιέβο και βρίσκεται στο -3 από την 10η Ίντερ.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.