Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κουνάει… σεντόνι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Κουνάει… σεντόνι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2015 18:57
Με τον Ερέρα να πετυχαίνει δύο γκολ (43’, 90+2’), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-1 την Άστον Βίλα στο «Όλντ Τράφορντ» και ξέφυγε με 8 βαθμούς από την 5η Λίβερπουλ. Το άλλο γκολ ο Ρούνεϊ (79’), μείωσε ο Μπεντέκε (80’) για τους φιλοξενούμενους.

Μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 3-1 την Άστον Βίλα στο «Όλντ Τράφορντ» και ανέβηκαν προσωρινά στην 3η θέση με +1 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι (έχει παιχνίδι λιγότερο) και στο +8 από την 5η Λίβερπουλ!

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ ήταν ο Άντερ Ερέρα, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο 43’ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα στην επανάληψη, απειλώντας στο 54’ με σουτ του Γιανγκ, ενώ στο 62’ ο Γκούζαν απόκρουσε τη κεφαλιά του Φελαϊνί.

Τη λύση για τη Γιουνάιτεντ έδωσε στο 79’ ο Ρούνεϊ, ο οποίος με καταπληκτικό γυριστό «έγραψε» το 2-0 και έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε 125 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα μιας ομάδας.

Η Άστον Βίλα απάντησε άμεσα, μειώνοντας σε 2-1 με γκολ του Μπεντέκε, ωστόσο η Γιουνάιτεντ δεν αγχώθηκε και κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη στις καθυστερήσεις με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ερέρα.

Την ευκαιρία να ρίξει τη Λίβερπουλ από την 5η θέση έχασε η Σαουθάμπτον, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και παρέμεινε στο -1 από τους «κόκκινους». Το γκολ της νίκης για τα «ζαχαρωτά» πέτυχε στο 17’ ο Γιαγκέλκα.

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια της για τη σωτηρία πήρε η ΚΠΡ, η οποία διέλυσε με 4-1 την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς». Πρώτη νίκη μετά από 8 αγωνιστικές για την Λέστερ, η οποία κέρδισε με 2-1 τη Γουέστ Χαμ, ενώ η Σουόνσι επικράτησε με 3-1 της Χαλ, με τον Γκομίς να πετυχαίνει δύο γκολ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.