Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Άρσεναλ στο ντέρμπι

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Άρσεναλ στο ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2015 16:45
Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 4-1 τους «κόκκινους» στο «Έμιρειτς» και ανέβηκαν προσωρινά στη 2η θέση με -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, που έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Κινδυνεύει να βρεθεί στο -8 από την τετράδα η ομάδα του Ρότζερς.

Δεν σταματάει πουθενά η Άρσεναλ! Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ νίκησε με το εμφατικό 4-1 την Λίβερπουλ στο Λονδίνο και πήρε την 10η νίκη της στα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος!

Οι «κανονιέρηδες» «καθάρισαν» από το ημίχρονο την υπόθεση νίκη χάρη στα όμορφα γκολ των Μπεγιερίν (37’), Οζίλ (40’) και Σάντσες (45’). Στο 76’ ο Χέντερσον μείωσε σε 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ωστόσο ο Ζιρού διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στις καθυστερήσεις, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν προσωρινά στη 2η θέση με -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι (έχει δύο παιχνίδια λιγότερα).

Δύσκολα τα πράγματα για τη Λίβερπουλ όσον αφορά την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «κόκκινους» να μένουν στο -5 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Άρσεναλ στο ντέρμπι
Η Άρσεναλ ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και μέχρι το 5ο λεπτό είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Στο 3’ ο Μινιολέ απόκρουσε με το ένα χέρι το σουτ του Καθόρλα και δύο λεπτά μετά, ο Ράμσεϊ έκλεψε τη μπάλα από τον Τουρέ, ωστόσο ο Βέλγος πορτιέρο κράτησε το μηδέν με εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Ουαλού.

Μετά το κακό ξεκίνημα, η Λίβερπουλ κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 19’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει αυτή το προβάδισμα. Ο Μάρκοβιτς βγήκε τετ-α-τετ με τον Οσπίνα αλλά προτίμησε να δώσει στον Στέρλινγκ, ο οποίος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή!

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να σκοράρει και το… πλήρωσε από την Άρσεναλ, η οποία χρειάστηκε 8 λεπτά για να πετύχει τρία γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 37’ ο Μπεγερίν νίκησε τον Μινιολέ με όμορφο σουτ και τρία λεπτά μετά ο Οζίλ «έγραψε» το 2-0 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να συνέλθουν και στο 45’ δέχτηκαν και 3ο γκολ, με τον Σάντσες να διαμορφώνει το 3-0 με σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στην επανάληψη, ο Μπρένταν Ρότζερς έριξε στο ματς τον Στάριτζ, ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στην Άρσεναλ, με τον Μινιολέ να αποκρούει σωτήρια τη καρφωτή κεφαλιά του Ζιρού στο 55ο λεπτό.

Έπεσε ο ρυθμό τη συνέχεια, με τη Λίβερπουλ να είχε την υπεροχή και στο 77’ ο Χέντερσον κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Στέρλινγκ από τον Μπεγερίν.

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 84’ ο Τσαν είδε δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Γουέλμπεκ και τέσσερα λεπτά μετά ο Καθόρλα σημάδεψε το δοκάρι του Μινιολέ. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 90+1΄ο Ζιρού με όμορφο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα της νίκης για την Άρσεναλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.