Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέρλινγκ: «Το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα…»

Στέρλινγκ: «Το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2015 21:27
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποκάλυψε στο «BBC» ότι απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 100 χιλιάδων λιρών τονίζοντας πως προτεραιότητα δεν είναι χρήματα.

Το συμβόλαιο του Ραχίμ Στέρλινγκ με τη Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017 και η αγγλική ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον 20χρονο άσος για την ανανέωση του.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει παρά την εξαιρετική οικονομική πρόταση της Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» φέρεται ότι πρόσφεραν στον Άγγλο άσο εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 100 χιλιάδων λιρών, ποσό αρκετά μεγαλύτερο σε σύγκριση με τις 35 χιλιάδες λίρες που αμείβεται εβδομαδιαίως ο ποδοσφαιριστής.

Ο Στέρλινγκ μίλησε στο «BBC» για το θέμα του συμβολαίου του, όπου δήλωσε πως προτεραιότητα του δεν είναι τα χρήματα, αφήνοντας να εννοηθεί πως επιθυμεί ομάδα με μεγαλύτερες φιλοδοξίες:

«Δεν έχουν να κάνουν όλα με τα λεφτά. Ποτέ δεν ήταν τα λεφτά η πρώτη μου σκέψη. Πάντα σκεφτόμουν και μιλούσα για τίτλους κι επιτυχίες. Δεν μιλάω για το πόσα αυτοκίνητα θα οδηγήσω στη ζωή μου, πόσα σπίτια θα αποκτήσω και όλα τα υπόλοιπα... Μιλάω μόνο για το πόσο καλός θέλω να γίνω. Δεν θέλω να με βλέπει ο κόσμος σαν ένα 20χρονο παιδί που θέλει μόνο τα χρήματα. Θέλω να με βλέπει ο κόσμος σαν έναν νεαρό που τον ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο και το καλό της ομάδας», δήλωσε ο Στέρλινγκ.

Μάλιστα ο Άγγλος άσος αποκάλυψε πως τέτοια εποχή την περσινή σεζόν θα υπέγραφε αμέσως, λόγω του γεγονότος πως η Λίβερπουλ διεκδικούσε το πρωτάθλημα:

«Αν η πρόταση ερχόταν τέτοιες μέρες την περσινή σεζόν, όταν διεκδικούσαμε τον τίτλο, θα είχα υπογράψει αμέσως και με ποσό πολύ λιγότερο από αυτό που γράφεται ότι μου έχει προσφέρει ο σύλλογος. Νομίζω ότι ο κόσμος βλέπει έναν άπληστο 20χρονο, όμως προσπαθώ να μην σκέφτομαι τι πιστεύουν οι άλλοι. Θέλω να έχω χρόνο, προκειμένου να σκεφτώ τι έχω πετύχει μέχρι τώρα στην καριέρα μου και τι χρειάζεται να κάνω για να γίνω καλύτερος. Το επόμενο ματς είναι με την Άρσεναλ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.