Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προτιμά Αζάρ από Ντε Μπρούιν ο Ριμπερί

Προτιμά Αζάρ από Ντε Μπρούιν ο Ριμπερί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2015 19:15
Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπάγερν για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρούιν κλήθηκε να σχολιάσει ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος έδειξε την προτίμηση του στον Έντερ Αζάρ παρά στον άσο της Βόλφσμπουργκ.

Ως σπουδαίο ποδοσφαιριστή χαρακτήρισε τον Ντε Μπρούιν ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος πρόσθεσε ωστόσο πως ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν ταιριάζει στο παιχνίδι της Μπάγερν:

«Πιστέψτε με. Με όλο το σεβασμό, δεν είναι εύκολο να βρείτε παίκτες όπως εμένα και τον Ρόμπεν. Ο Ντε Μπρούιν είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής όμως όταν τον παρακολούθησα, συνειδητοποίησα ότι είναι διαφορετικός παίκτης από εμένα και τον Ρόμπεν» δήλωσε στη «Bild» ο Ριμπερί και πρόσθεσε:

«Ο Ντε Μπρούιν είναι σπουδαίος όταν έχει χώρο στην αντεπίθεση, αλλά στη Μπάγερν συνήθως έχεις τρία ή τέσσερα μέτρα, όχι μεγάλους χώρους. Αλλά είναι καλός παίκτης και είναι ακόμα νέος. Μπορεί να μάθει ακόμα» δήλωσε ο Ριμπερί, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Έντεν Αζάρ:

«Ο Αζάρ επιτίθεται συνέχεια. Του αρέσει να τρέχει προς τον αντίπαλο του. Αλλά παίζει για την Τσέλσι. Θα μπορούσε να είναι πολύ ακριβός για τη Μπάγερν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.