Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισόπαλες Ιταλία και Αγγλία στο Τορίνο (video)

Ισόπαλες Ιταλία και Αγγλία στο Τορίνο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2015 01:38
Ιταλία και Αγγλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Γιουβέντους στο Τορίνο. Πελέ (29’) και Τάουνσεντ (78’) τα γκολ.

Δεν είχε νικητή το φιλικό παιχνίδι της Ιταλίας με την Αγγλία στο Τορίνο, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην πρώτη τους αναμέτρηση μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η Ιταλία ξεκίνησε καλύτερα και είχε τη πρώτη καλή ευκαιρία στο 10ο λεπτό με μακρινό σουτ του Παρόλο που έδιωξε με το ένα χέρι ο Χαρτ, ενώ στο 17’ ο Τζαγκιέλκα έδιωξε σωτήρια τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στον Έντερ που ήταν έτοιμος να σκοράρει από τη μικρή περιοχή.

Η Αγγλία απάντησε στις ευκαιρίες έχοντας δοκάρι στο 21’ με σουτ του Ρούνεϊ, ωστόσο η Ιταλία κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 29’ με κεφαλιά του Πελέ, έπειτα από σέντρα του Κιελίνι.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Χαρτ να νικάει σε τετ-α-τετ τον Έντερ στο 50ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Πελέ έστειλε τη μπάλα άουτ. Η Αγγλία ανέβασε στη συνέχεια ρυθμό και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52’ με σουτ του Κέιν, με τη μπάλα να περνάει δίπλα το δοκάρι.

Η ομάδα του Ρόι Χότζον ήταν καλύτερη στην επανάληψη και στο 55’ είχε νέα ευκαιρία με σουτ του Γκιμπς από πλεονεκτική θέση. Στο 72’ ο Ρούνεϊ δεν μπόρεσε να νικήσει με σουτ τον Μπουφόν, ενώ τρία λεπτά μετά ο Άγγλος φορ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Το γκολ για την Αγγλία ήρθε τελικά στο 78’, με τον Τάουνσεντ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή. Τρία λεπτά μετά ο Μπουφόν νίκησε τον Ρούνεί σε τετ-α-τετ, κρατώντας το 1-1, ενώ στο 84’ ο Αντονέλι έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Χαρτ.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Μπουφόν να μπλοκάρει το σουτ του Κέιν στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ιταλία: Μπουφόν, Κιελίνι (72' Μορέτι), Ρανόκια, Μπονούτσι, Φλορέντζι (60' Αμπάτε), Παρόλο, Βαλντιφιόρι (67' Βεράτι), Σοριάνο, Νταρμιάν (73' Αντονέλι), Έντερ (61' Βάσκες), Πελέ (61' Ιμόμπιλε).

Αγγλία: Χαρτ, Κλάιν (46' Γουόκερ), Σμόλινγκ (44' Κάρικ), Τζαγκιέλκα, Γκιμπς, Τζόουνς, Χέντερσον (74' Μέισον), Ντελφ (70' Τάουνσεντ), Ρούνεϊ, Γουόλκοτ (55' Μπάρκλεϊ), Κέιν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.