Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κέρδισε (ξανά) την Ισπανία η Ολλανδία (video)

Κέρδισε (ξανά) την Ισπανία η Ολλανδία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2015 00:27
Η Ολλανδία κέρδισε με 2-0 την Ισπανία σε φιλικό που διεξήχθη στο Άμστερνταμ και έγινε η πρώτη ομάδα που τη νίκησε δύο φορές στη θητεία του Ντελ Μπόσκε.

Λίγους μήνες μετά την εντυπωσιακή νίκη με 5-1 στο Μουντιάλ, η Ολλανδία κέρδισε ξανά την Ισπανία, αυτή τη φορά με 2-0 σε φιλικό που διεξήχθη στο Άμστερνταμ, και έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε δύο φορές τους «φούριας ρόχας» στη θητεία του Ντελ Μπόσκε.

Η ομάδα του Γκους Χίντινκ ξεκίνησε εντυπωσιακά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών. Στο 13’ ο Ντε Φράι «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σνάιντερ και τρία λεπτά μετά ο Κλάασεν έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «οράνιε», εκμεταλλευόμενος την κακή αμυντική λειτουργία των Ισπανών.

Οι «φούριας ρόχας» ανέβασαν στη συνέχεια την απόδοση τους και είχαν δύο καλές στιγμές με Πέδρο (31’) και Χουάνμι (34’) για να μειώσουν το σκορ.

Όπως και στο πρώτο μέρος, η Ολλανδία ξεκίνησε πολύ δυνατά στην επανάληψη και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με κεφαλιά του Ίντι (54’) και σουτ του Ντεπάι (56’) για να ένα 3ο γκολ. Η συνέχεια άνηκε στην Ισπανία, η οποία πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες για να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.