Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανδριόπουλος: «Διαπιστώσαμε αλλαγή προς το θετικό»

Ανδριόπουλος: «Διαπιστώσαμε αλλαγή προς το θετικό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2015 22:52
Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της συνάντησης για το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια καθώς Δήμος και ΠΑΕ συμφώνησαν σε πολλά σημεία. «Διαπιστώσαμε αλλαγή προς το θετικό» δήλωσε ο Βασίλης Ανδριόπουλος. «Το γήπεδο θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια» τόνισε ο Βαγγέλης Ασλανίδης.

Για περισσότερες από δύο ώρες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ συζητούσαν με τους ιθύνοντες του Δήμου για το ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα αποτελέσματα της συνάντησης ήταν θετικά για τους οπαδούς της «Ένωσης», με τον πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου, Βασίλη Ανδριόπουλου να αναφέρει πως διαπιστώθηκε μια αλλαγή προς το θετικό:

«Έγινε η πρώτη εποικοδομητική συνάντηση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αναλύσαμε και εξηγήσαμε όλα όσα μας ζήτησαν και κατά τη δήλωση του δημάρχου διαπιστώσαμε μια αλλαγή προς το θετικό. Δεν θα πω ότι τελειώσαμε. Θα περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ, αλλά αν η απόφαση είναι αυτή που περιμένουμε, δεν θα μας σταματήσει οτιδήποτε».

Βασιλόπουλος: «Υπάρχει θετική διάθεση»


Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος έκανε λόγο για θετική διάθεση και ότι θα υπάρξει νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ:

«Έγινε μια αναλυτική ενημέρωση σήμερα για όλα τα τεχνικά ζητήματα, για την υπογειοποίηση. Υπήρξαν ερωτήσεις από την επιστημονική ομάδα του Δήμου. Θα αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα που πήραμε σήμερα και στη συνέχεια θα τα επικοινωνήσουμε και πάλι με την ΑΕΚ. Υπάρχει θετική διάθεση. Εμείς από την αρχή έχουμε πει ότι θέλουμε να γίνει το γήπεδο. Έχουμε κάποιες επισημάνσεις, τις οποίες είχαμε και προεκλογικά και αυτές συζητήσαμε».

Ασλανίδης: «Το γήπεδο θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια»


Βέβαιος ότι μετά από τη συνάντηση που έγινε, το γήπεδο θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης:

«Μετά από αυτή τη συνάντηση που έγινε έστω και αργά, πιστεύουμε ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Και ο κόσμος της Νέας Φιλαδέλφειας και ο Δήμος και η μεριά της ΑΕΚ και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρόσθεσε:

«Έγινε μία επαγγελματική και εμπεριστατωμένη συζήτηση. Λύθηκαν από πλευράς της ΑΕΚ τα ερωτήματα που είχαν οι άνθρωποι του Δήμου. Αυτό που αρχικά είχε γραφτεί ότι θα μας πρότειναν ένα άλλο σχέδιο, δεν υφίσταται. Ήρθαν άνθρωποι από την Αγγλία και από άλλο μέρος και πιστεύουμε ακράδαντα η μεριά της ΑΕΚ ότι το επιτελείο που έχει σχεδιάσει το μεγαλείο που λέγεται έργο και γήπεδο της ΑΕΚ, τους έλυσε όλα τα ερωτήματα. Μιλάμε για την Αγιά Σοφιά. Έγιναν κάποιες ερωτήσεις και κάποιες παρεμβάσεις και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ και ύστερα, με ηρεμία και σύμπνοια. Όλα θα γίνουν με ηρεμία και σύμπνοια. Αυτό αποφασίσαμε. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες τώρα. Πιστεύω ότι αποφασίσαμε για όλα τα βασικά ερωτήματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.