Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Ξύπνησε» και... κουνάει σεντόνι

Σούπερ Λιγκ: «Ξύπνησε» και... κουνάει σεντόνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2013 22:45
Αν και αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά, ένας μεταμορφωμένος ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-1 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, πήρε την πρώτη του νίκη στα πλει-οφ και «έπιασε» στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας τον ΠΑΣ Γιάννινα στο κυνήγι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά»… ξύπνησε και με βελτιωμένη εμφάνιση, «κλείδωσε» τον Αστέρα παίρνοντας μια σχετικά άνετη νίκη, παρότι αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά.

Οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη πίεσαν τον νωχελικό Αστέρα και τελικώς κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Φούλοιπ, αρχικά με τον Αθανασιάδη στο 77’, ενώ τρία λεπτά μετά ο Κατσουράνης διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ.

Στο 89’ ωστόσο τα πράγματα πήγαν να στραβώσουν, όταν ο Σίλντεφελντ χτύπησε εκτός φάσης τον Σανκαρέ με ανόητη ενέργεια, με αποτέλεσμα να κάνει πέναλτι και να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα. Ο Περόνε δεν αστόχησε στο 90+1’ και μείωσε στο 2-1, ωστόσο στα εναπομείναντα λεπτά δεν κατάφερε να μειώσει, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη.

Έτσι ο «Δικέφαλος» «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΣ, ενώ ο Αστέρας έμεινε στην 3η θέση με 5. Τέταρτος ο Ατρόμητος με 4.

Η βαθμολογία των πλει-οφ (3η αγωνιστική):


1. ΠΑΣ 7

2. ΠΑΟΚ 7

3. Αστέρας 5

4. Ατρόμητος 4

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.